0

Οι πρώτες διερευνητικές επαφές του Παναθηναϊκού με τον Σεμπάστιαν Παλάσιος που δείχνουν ξεκάθαρα θετική διάθεση για να συνεχίσουν την κοινή πορεία τους και η αγορά που ετοιμάζεται να κάνει ο Αργεντινός, ρίχνοντας “άγκυρα” για τα επόμενα χρόνια στην Ελλάδα

Το ζήτημα των νέων συμβολαίων με τους παίκτες που δεσμεύονται έως τον Ιούνιο του 2024, είναι ένα “θέμα” δυναμικό, το οποίο βρίσκεται πλέον σε πλήρη εξέλιξη μέσω συγκεκριμένου πλάνου που έχει χαραχθεί από τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού.

Ένα πλάνο που “τρέχει” με συνεργασία και συνεννόηση προπονητή-τεχνικού διευθυντή-διοίκησης, προκειμένου να ισχυροποιηθεί ακόμη περισσότερο η “βάση” που έχει δημιουργηθεί τα δύο τελευταία χρόνια και να έχει η ομάδα μία “συνέχεια” σε όλα τα επίπεδα.

Η αρχή έγινε με τον Χόρντουρ Μάγκνουσον, προς τον οποίο το κλαμπ έδειξε τον απόλυτο σεβασμό με την κίνησή του να επεκτείνει τη συνεργασίας τους έως το καλοκαίρι του 2025, λίγες ημέρες μετά τη ρήξη χιαστού που υπέστη στα πρώτα δευτερόλεπτα του αγώνα με την ΑΕΚ.

Ακολούθησε η ανανέωση του συμβολαίου του Γιούρι Λοντίγκιν έως το καλοκαίρι του 2026, με τον Παναθηναϊκό να “δένει” τον έναν απ’ τους δύο “πυλώνες” του κάτω απ’ τα “πράσινα” γκολπόστ, ενώ παράλληλα είναι σε διαδικασία συζητήσεων και διαπραγματεύσεων (και) με τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι, τον οποίο επίσης θέλει να κρατήσει το “τριφύλλι” με νέο πολυετές συμβόλαιο.

Με τις επαφές να προχωρούν σταθερά και σε πολύ καλό επίπεδο και να υπάρχει αισιοδοξία πως μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Νοέμβρη θα καταστεί εφικτό να υπάρξει οριστική συμφωνία με την πλευρά του Ιταλού γκολκίπερ, προκειμένου να συνεχίσει να φοράει τα “πράσινα” και τα επόμενα χρόνια ο κορυφαίος γκολκίπερ της Stoiximan Super League.

Κινείται να αγοράσει σπίτι

Σε ό,τι αφορά τώρα τον Σεμπαστιάν Παλάσιος (που επίσης έχει συμβόλαιο έως το προσεχές καλοκαίρι, όταν κι εκπνέει αυτό που υπέγραψε στις 31 Αυγούστου 2021), στον Παναθηναϊκό έχουν ξεκινήσει τις πρώτες διερευνητικές συζητήσεις με τους εκπροσώπους του. Κι αυτό που έχει διαπιστωθεί είναι μία ξεκάθαρα θετική διάθεση κι απ’ τις δύο πλευρές για να πορευτούν μαζί και τα επόμενα χρόνια.

Απόλυτα ενισχυτικό στοιχείο προς αυτή την κατεύθυνση, που δείχνει και την επιθυμία, αλλά και τη διάθεση του Παλάσιος να συνεχίσει την κοινή πορεία του με τον Παναθηναϊκό (και) τα επόμενα χρόνια, είναι και το γεγονός πως ετοιμάζεται να κάνει κι ο ίδιος το προσεχές διάστημα μία “μεγάλη” κίνηση: Κινείται για να αγοράσει δικό του σπίτι στην Αθήνα.

Κάτι που “δείχνει” ξεκάθαρα προθέσεις και διαθέσεις και την επιθυμία του να παραμείνει στην Ελλάδα για τα επόμενα χρόνια και να συνεχίσει την πορεία του με τα “πράσινα”.

Παίκτης που κάνει μία τέτοια κίνηση κι έχει πάρει μία τέτοια απόφαση, σίγουρα δεν έχει τάσεις φυγής ή αποχώρησης. Τουναντίον, ο “Τούκου” δείχνει απόλυτα κατασταλαγμένος στο τι θέλει ο ίδιος και η οικογένειά του.

Κι αυτό σαφώς και θα παίξει σημαίνοντα ρόλο στις (πολύ πιο επίσημες πια) συζητήσεις που θα γίνουν το προσεχές διάστημα προκειμένου να συνεχίσουν οι δύο πλευρές σε ένα κοινό μονοπάτι και τα επόμενα χρόνια.

Μάγκνουσον: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους, θα γυρίσω πιο δυνατός»

Previous article

Το γκολ του Σπόραρ στο 1′ που έσπασε ρεκόρ (Vid)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.