0

Ένα παιχνίδι Παναθηναϊκού Μπαρτσελόνα συγκεντρώνει από μόνο του όλα τα φώτα της δημοσιότητας, όμως αυτή τη φορά τα πράγματα είναι πιο… ιδιαίτερα. Στον αγώνα της Παρασκευής, που θα πραγματοποιηθεί στο «Παλάου Μπλαουγκράνα», θα «κοντραριστούν» τα αδέλφια Ερνάνγκομεθ. Ο Ουίλι θα υποδεχθεί τον αδελφό του Χουάντσο και όπως λέει ο οικοδεσπότης θέλει να κερδίσει αυτό το ματς.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γουίλι Ερνανγκόμεθ για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό:

«Είναι ένας πολύ ιδιαίτερος αγώνας γιατί θα αντιμετωπίσουμε ο ένας τον άλλο (Γουίλι και Χουάντσο Ερνανγκόμεθ) για πρώτη φορά στην Euroleague και μετά από τόσα χρόνια στο NBA, ειδικά για την οικογένεια, θα είναι συναρπαστικό. Ωστόσο, μόλις αρχίσει ο αγώνας, θα είμαστε αντίπαλοι και για την ομάδα είναι πολύ σημαντικό να πάρουμε αυτή τη νίκη μπροστά στους φιλάθλους μας. Θα είναι το πιο ιδιαίτερο παιχνίδι της σεζόν και θέλω να το κερδίσω».

Για τον αδελφό του είπε: «Ο Χουάντσο είναι πολύ δύσκολος παίκτης στην άμυνα, είναι πολύ ευέλικτος και έχει πολλές αρετές. Μπορεί να σουτάρει, μπορεί να διεισδύσει, είναι εξαιρετικός επιθετικός και ριμπάουντερ. Μπορεί να διαβάσει με φοβερό τρόπο το παιχνίδι και είναι πολύ έξυπνος. Θα δώσω συμβουλές στον Αμπρίνες και στον Κάλινιτς ώστε να είναι καλά προετοιμασμένοι. Από την άλλη, αν με παίξει άμυνα τότε θα έχουμε την υπεροχή και σχεδόν το προτιμάω να το κάνει ο ίδιος πριν κάποιος από τους συμπαίκτες του» και πρόσθεσε  «Θα ήταν όνειρο να παίξουμε μαζί. Το να μπορώ να μοιράζομαι τα αποδυτήρια μαζί με τον αδερφό μου είναι κάτι που περιμένουμε με ανυπομονησία. Αν το να παίζεις μαζί του για την εθνική ομάδα είναι ήδη απίστευτο, σίγουρα θα ήταν υπέροχο να αγωνίζεσαι μαζί του για τίτλους σε έναν σύλλογο. Ας ελπίσουμε ότι μπορεί να συμβεί».

Έκκληση της ΠΑΕ στους οπαδούς του Παναθηναϊκού: «Μην ταξιδέψετε στη Λαμία, προστατέψτε την ομάδα»

Previous article

Ποιος ακολουθεί μετά τον Κέντρικ Ναν – Αυτά τα ονόματα σε περίοπτη θέση!! (Vid)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.