0

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός κλήθηκε για κατάθεση μετά τις δηλώσεις του σε μεγάλα μέσα του εξωτερικού – Η υπόθεση δεν έχει καμία σχέση με την έφεση του Ολυμπιακού για το ντέρμπι.

Στο Δικαστικό Μέγαρο Αθηνών βρέθηκε σήμερα ο Γιάννης Αλαφούζος, προκειμένου να δώσει κατάθεση για τη διαφθορά και τον παράνομο στοιχηματισμό που ταλανίζουν το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός κλήθηκε για διευκρινίσεις από τον Ανώτατο Αθλητικό Εισαγγελέα, Γιώργο Οικονόμου. Αφορμή για την κλήση του Αλαφούζου ήταν οι δηλώσεις του σε μεγάλα μέσα του εξωτερικού και οι αναφορές του για το παρασκήνιο.

Ο Αλαφούζος ρωτήθηκε από τον υψηλόβαθμο δικαστικό για όσα γνωρίζει για τον παράνομο στοιχηματισμό και τη διαφθορά, καθώς και για τα περιστατικά βίας στους αγώνες των ελληνικών ομάδων.

Η κατάθεση του Γιάννη Αλαφούζου στον κύριο Οικονόμου είχε διάρκεια δύο ωρών και συζητήθηκαν όλα τα θέματα που έχει θίξει ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η κατάθεση του Αλαφούζου στον Αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, δεν σχετίζεται με την αυριανή εκδίκαση της υπόθεσης του ντέρμπι των αιωνίων αντιπάλων στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ.

Πρόκειται για καθαρή σύμπτωση και η κλήση του Αλαφούζου από τον κύριο Οικονόμου, είχε δρομολογηθεί από τις προηγούμενες ημέρες.

 

Νικολογιάννης: «Υποψήφιος ο Βέρμπιτς για Λαμία – Η διαχείριση του Αϊτόρ»

Previous article

Η ευκαιρία του Γκραντ, το μαζικό χειροκρότημα και το «bring the win home»

Next article

You may also like