0

Μεταγραφικός οργασμός στον “Εξάστερο”

Για 2 παίκτες αναμένεται να κινηθούν οι ιθύνοντες της ομάδας Μπάσκετ του Παναθηναϊκού. Όπως όλα δείχνουν, και σύμφωνα με “πηγές” οι “πράσινοι” έχουν απλώσει τα δίχτυα τους στην αγορά κααι ενδιαφέρονται για δύο παίκτες στις θέσεις “3” και “5”.

Για την θέση του small forward είχαμε γνώση καθώς το θέμα Μίχαλιουκ έχει εξελιχθεί σε σήριαλ, καθώς τον περιμέναμε μέχρι και πρόσφατα από τα κοψίματα του NBA. Η επέμβαση του Ιωάννη Παπαπέτρου στο πρόσφατο παρελθόν, στο γόνατο, έχει κάνει επιτακτική την ανάγκη απόκτησης ενός 3αριού με μέγεθος και μεγάλο άνοιγμα χεριών όπως του άτυχου Ελληνα διεθνή. Προς το παρόν το “κενό” του καλύπτει ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ που καλύπτει τα συγκεκριμένα στοιχεία, αλλά αναμένεται να γίνει κίνηση από την ΚΑΕ.

Αναφορικά με την θέση του σέντερ ακούγεται ότι ο Ολεκ Μπαλτσερόφσκι, ο οποίος να πούμε εδώ ότι είναι ένα παιδί με φοβερά προσόντα, τόσο μπασκετικά, όσο και αθλητικά, δεν έχει καταφέρει να εγκλιματιστεί ή έστω δεν του έχει βγει το παιχνίδι ως την στιγμή που γράφεται το συγκεκριμένο κείμενο. Ακούγεται ότι υπάρχει ενδεχόμενο να δοθεί δανεικός στο Περιστέρι του Βασίλη Σπανούλη, κάτι το οποίο δεν έχει επιβεβαιωθεί. Με δεδομένο κάτι τέτοιο ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να καλύψει το συγκεκριμένο κενο εκτός αν μείνει με τον Κώστα Αντετοκούνμπο και σε συγκεκριμένες περιστάσεις με τον Ντίνο Μήτογλου, πίσω από τον Ματίας Λεσορτ ο οποίος έχει πάρει σπίτι του την φανέλα του βασικού.

Δύσκολη αποστολή στη Βαρκελώνη για τον Παναθηναϊκό

Previous article

Ναν: «Ο Παναθηναϊκός έχει νοοτροπία νικητή όπως και εγώ – Μου ταιριάζει το στυλ παιχνιδιού του Αταμάν»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.