0

Εκπληκτικά πράγματα ακούστηκαν στην αίθουσα της επιτροπής Εφέσεων, τα αοποία ακροβατούν ανάμεσα στα όρια της λογικής και της τρέλας.

Η υπερασπιστική γραμμή του Ολυμπιακού και πιο συγκεκριμένα ο νομικός του εκπρόσωπος Βασίλης Δημακόπουλος, αναφερόμενος στον τραυματισμό του Χουάνκαρ από ρίψη κροτίδας αναρωτήθηκε φωναχτά ενώπιων των Δικαστών: «Αν η κροτίδα αφομοιώνει την ακοή από το ένα αυτί, τι τον εμποδίζει να παίξει μπάλα»;

Με άλλα λόγια, η υπερασπιστική γραμμή άγγιξε τα όρια της τρέλας, αφού εκτιμά ότι η απώλεια της ακοής από το ένα αυτί δεν συνιστά λόγο για να μην μπορεί να αγωνιστεί κάποιος κανονικά και να παίξει ποδόσφαιρο και μάλιστα στο πιο υψηλό επίπεδο!

Λίγο αργότερα μάλιστα, ο ίδιος νομικός εκπρόσωπος επέμεινε στον ίδιο ισχυρισμό, προσθέτοντας: «.Ακούμε ότι δεν άκουγε καλά από το ένα αυτί, αυτό δεν σε εμποδίζει να παίξεις ποδόσφαιρο. Είναι αυτό αγωνιστικό έλλειμμα;».

Δύο ατάκες που «κούφαναν», το δικαστήριο και όσους άκουσαν την συγκεκριμένη υπερασπιστική γραμμή από τον δικηγόρο του Ολυμπιακού.

“Μαγείρεμα” κανονικό στην Εφέσεων: Ο Πρόεδρος εντελώς ξαφνικά ζήτησε υπομνήματα έως τη Δευτέρα!

Previous article

Λατινοαμερικάνο παίκτη κοιτάνε στον Παναθηναϊκό! (Pic-Vid)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.