0

«Η νύχτα θα είναι μακρά για εμάς», ανέφερε ο Πρόεδρος της Επιτροπής Εφέσεων, Αντώνης Μελισσινός, κατά την εκδίκαση της έφεσης για το ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός.

Σε σχόλιο που «δείχνει» ότι η απόφαση της εκδίκασης της έφεσης για το ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός θα βγει τα ξημερώματα ή νωρίς το πρωί του Σαββάτου (4/11) προχώρησε ο Αντώνης Μελισσινός.

«Η νύχτα θα είναι μακρά για εμάς», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος της Επιτροπής Εφέσεων.

Υπενθυμίζεται ότι κανονικά παρόντες στην εκδίκαση της έφεσης των «ερυθρολεύων» για το ντέρμπι παραμένουν οι «πράσινοι».

Στο ξεκίνημα της διαδικασίας η πλευρά των Πειραιωτών ζήτησε να αποβληθεί η αντίστοιχη του «τριφυλλιού». «Δεν δημιουργείται μία δίκη μεταξύ δύο διαδίκων. Δεν υπάρχει κύρια δίκη μεταξύ δύο άλλων, αλλά ένας πειθαρχικά ελεγχόμενος. Δεν υπάρχουν δύο, ένας μόνο, ο Ολυμπιακός», ήταν η θέση του Ολυμπιακού.

Για να λάβει έπειτα την απάντηση από τον δικηγόρο του Παναθηναϊκού, κ. Βαγιάκο: «Δεν διαφωνούμε με τα γραφόμενα στο φύλλο αγώνα, άρα τι ένσταση να κάνουμε. Αφορά δικό μας παιχνίδι και θα έπρεπε εξαρχής να είμαστε διάδικοι».

Σε κάθε περίπτωση, μετά απ’ όλα αυτά η Επιτροπή Εφέσεων απέρριψε το αίτημα του Ολυμπιακού και εκείνη του Παναθηναϊκού διατήρησε το δικαίωμα να εκθέσει τα επιχειρήματά της.

Απορρίφθηκε το αίτημα του Ολυμπιακού – Κανονικά παρών στην εκδίκαση της έφεσης ο Παναθηναϊκός

Previous article

“Μαγείρεμα” κανονικό στην Εφέσεων: Ο Πρόεδρος εντελώς ξαφνικά ζήτησε υπομνήματα έως τη Δευτέρα!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.