0

Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς αντιμετωπίζει την Λαμία στα πλαίσια της 10ης αγωνιστικής της Super League.

Ο Παναθηναϊκός κρατάει ένα τρομερό σερί 3 νικών στην επαρχία με μεγάλα σκορ.

Οι «πράσινοι», μετά την ευρεία νίκη με 5-0 απέναντι στον Πανσερραϊκό, προσδοκούν να συλλέξουν ακόμη ένα τρίποντο στο πρωτάθλημα και να παραμείνουν στη κορυφή της βαθμολογίας. Χουάνκαρ, Πάλμερ – Μπράουν και Μάγκνουσον δεν θα βρίσκονται στη διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Η ”έκπληξη” στην Αποστολή του Παναθηναϊκού είναι ο Τόνι Βιλένα, ο οποίος πιθανότατα θα βρίσκεται στον πάγκο.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά το τέλος της χθεσινής προπόνησης αποκάλυψε την αποστολή της ομάδας στην οποία βρίσκονται: οι Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ζέκα, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Μπερνάρ, Τσέριν, Μαντσίνι, Τσόκαϊ, Γεντβάι, Αϊτόρ, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς, Παλάσιος, Βιλένα, Αράο, Βέρμπιτς.

To συγκρότημα του Λεωνίδα Βόκολου θα έχει δύσκολο έργο κόντρα στον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος.Εκτός αποστολής έμειναν για διάφορους λόγους οι Τζαγκόεφ, Νάγκι, Σαραμαντάς, Πάβλοβετς, Στάνκο, Μούλα, Γιαννούτσος, Μάλτσι και Τσούκαλος.

Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 17:30 ενώ θα μεταδοθεί ζωντανά από το Cosmote Sport 1 HD.

 

 

Τι γίνεται με τον Κλαϊνχάισλερ – οι φήμες για αποχώρηση

Previous article

Μόνο νίκη κοιτάνε οι κοριτσάρες του μπάσκετ απέναντι στον Ολυμπιακό

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.