0

Κόντρα στην ΑΕΚ τίθενται αντίπαλες σήμερα οι «πράσινες» στο ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Βόλεϊ Λιγκ Γυναικών.

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται από την ΑΕΚ στο κλειστό Γυμναστήριο Ολυμπιακού Χωριού, στο ντέρμπι το οποίο έχει οριστεί για τις 17:30. Για τις «πράσινες» θα απουσιάσει η Μάρετ Γκρότους, ενώ στις δηλώσεις της ενόψει του αγώνα η Ειρήνη Χατζηευστρατιάδου δήλωσε:

«Παίζουμε τον πρώτο αγώνα μας με την ΑΕΚ για φέτος και σίγουρα έχουμε ανοιχτούς λογαριασμούς και από πέρυσι καθώς ήταν μια δυνατή ομάδα και παίξαμε αγώνες σε υψηλό επίπεδο. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό προκειμένου να πάρουμε τη νίκη και να συνεχίσουμε το πρωτάθλημα χωρίς βαθμολογικές απώλειες.

Για την ώρα έχουμε ανταποκριθεί σε Ελλάδα και Ευρώπη ωστόσο ο δρόμος είναι μακρύς και εμείς δουλεύουμε σκληρά κάθε μέρα για να πετύχουμε τους στόχους μας. Η ΑΕΚ έχει μια αξιόμαχη ομάδα ωστόσο εμείς είμαστε οι εν δυνάμει πρωταθλήτριες και πρέπει να το δείξουμε από το πρώτο μας ντέρμπι φέτος».

Η ΑΕΚ από την πλευρά της θα παραταχθεί «πάνοπλη» για τον αγώνα, μιας και δεν αντιμετωπίζει κάποια αθλήτρια πρόβλημα τραυματισμού.

Τα highlights από την ήττα του Παναθηναϊκού στη Βαρκελώνη (Vid)

Previous article

Η μάχη των αδελφών Ερνανγκόμεθ: Άφαντος ο Χουάντσο, δεν ξεχώρισε αλλά νίκησε ο Γουίλι

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.