0

Αναλυτικά οι δηλώσεις της:

Η αλήθεια είναι ότι για μεγάλο χρονικό διάστημα δεν παίξαμε καλά, αλλά στα δύσκολα δείξαμε ότι είμαστε ομάδα. Βάλαμε μεγάλα σουτ. Εγώ στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού ήμουν εκτός, δεν ξέρω αν με επηρέασε το ότι έπαιζα στην πρώην ομάδα μου. Η κόουτς με βοήθησε πάρα πολύ, με έβγαλε για λίγο για να καθαρίσει το μυαλό μου. Μιλήσαμε στα δύσκολα και αυτό κρατάμε από το σημερινό παιχνίδι. Έχουμε πολλά να διορθώσουμε, θέλω να ευχαριστήσω αυτό τον κόσμο, πραγματικά είναι τεράστια η αγάπη και η στήριξη που έχουμε. Είναι κάτι μοναδικό. Το ευχαριστώ είναι πολύ λίγο”

Για το αν είχε άγχος:Νομίζω ήμασταν και οι δυο ομάδες αγχωμένες, αποδεδειγμένα γιατί το παιχνίδι πήγε σε πολύ χαμηλό σκορ. Ωστόσο επειδή την Τετάρτη χάσαμε ένα παρόμοιο παιχνίδι, η κόουτς μας έδειξε τα λάθη μας σε βίντεο. Στα δύσκολα έπρεπε να παίξουμε όλες μαζί, να έχουμε καθαρό μυαλό και να πάρουμε τις σωστές επιλογές.

Για τον κόσμο: “Τους ευχαριστώ μέσα από την καρδία μου, μας δίνουν τρελή ώθηση. Το έχω ζήσει μόνο από την μια πλευρά, είναι πολύ δύσκολο να το περιγράψεις με λέξεις”.

Δείτε την στιγμή που οι φίλοι του Παναθηναϊκού αποθεώνουν την Άννα – Νίκη Σταμολάμπρου:

 

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 56-55: “Μίλησε” η Λεωφόρος!

Previous article

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 56-55: Τα highlights του ντέρμπι και η αποθέωση για τον Παναθηναϊκό (Vid)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.