0

Ο Γουίλιαν Αράο έχει τη συνήθεια να αλλάζει το στυλ του μαλλιού του ανάλογα με την θέση στην οποία αγωνίζεται.

Ο Γουίλιαν Αράο ήταν η τελευταία χρονικά προσθήκη του Παναθηναϊκού για την ενίσχυση του υπάρχον ρόστερ (αργότερα προστέθηκε και ο Νίκας, που έμεινε δανεικός στον Λεβαδειακό). Ένας από τους λόγους που αποκτήθηκε ο Βραζιλιάνος αμυντικός μέσος, είναι ότι, πέρα από την αδιαμφισβήτητη ποιότητα που έχει ως παίκτης, διαθέτει την ικανότητα να αγωνίζεται σε δύο θέσεις.

Ο Αράο μπορεί να καλύψει εκτός από την βασική του θέση, που είναι αυτή του αμυντικού χαφ, κι εκείνη του κεντρικού αμυντικού, μία ευελιξία που αποδείχθηκε ιδιαίτερα σημαντική, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Μάγκνουσον, που χάνει τη σεζόν, αλλά κι εκείνον του Πάλμερ-Μπράουν, η απουσία του οποίου έχει φτάσει πλέον τον έναν μήνα και ακόμα δεν έχει ξεκινήσει να προπονείται με την ομάδα.

arao_0

Το αξιοπερίεργο με την περίπτωση του 31χρονου Βραζιλιάνου αμυντικού μέσου είναι πως μπορεί να καταλάβεις σε ποια θέση αγωνίζεται κάθε φορά ανάλογα με το πως έχει το μαλλί του. Ναι, καλά διαβάσατε.

Ο Αράο κάθε φορά που αγωνίζεται στο κέντρο έχει αυτή την χαρακτηριστική αφάνα με την οποία τον γνωρίσαμε, όμως όταν ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς τον ξεκινάει σε θέση στόπερ, όπως συνέβη για παράδειγμα με τον Ολυμπιακό ή τον Πανσερραϊκό, τότε εκείνος εμφανίζεται στο γήπεδο με πιασμένα τα μαλλιά του.

arao1_1

Η μόνη εξαίρεση στην συνήθειά του αυτή αποτελεί το παιχνίδι με τον Αστέρα στην Τρίπολη, όπου εκεί ξεκίνησε ως αμυντικός μέσος και στην συνέχεια πήρε θέση στα στόπερ, όταν μπήκε στο παιχνίδι ο Ρούμπεν Πέρεθ στην θέση του Γεντβάι στο 82ο λεπτό. Τότε, ο Βραζιλιάνος, είτε επειδή ξεχάστηκε, είτε επειδή απέμεναν περίπου δεκαπέντε λεπτά με τις καθυστερήσεις, δεν έπιασε τα μαλλιά του, όπως συνηθίζει, όταν αγωνίζεται εκεί.

Κανείς δεν γνωρίζει αν πρόκειται για κάτι το οποίο εφαρμόζει για πρακτικούς λόγους ή αν το κάνει για… γούρι, όμως σίγουρα πρόκειται για κάτι που δεν βλέπεις κανείς συχνά από έναν ποδοσφαριστή και δει με το στυλ μαλλιού του συγκεκριμένου.

Ο Παναθηναϊκός στη Λαμία νίκησε τους πάντες και τα πάντα!

Previous article

Η πολυτέλεια του να έχεις γεμάτο πάγκο ακόμα και όταν όλα στραβώνουν

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.