0

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Κοντός, παραχώρησε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην ιστοσελίδα «Sdna.gr»:

Για τον τραυματισμό του Ερνανγκόμεθ και την φετινή ατυχία: «Θα κάνουμε ευχέλαιο μήπως γυρίσει λίγο η τύχη γιατί η αλήθεια είναι ότι έχουμε ξεκινήσει την σεζόν με μεγάλη ατυχία. Σε μια ανύποπτη φάση ο Χουάντσο τραυματίστηκε με την μπάλα. Είναι ίδιος ο τραυματισμός με αυτόν του Μήτογλου, απλά ο Ντίνος με την εθνική την γλύτωσε ελαφρά, στον Χουάντσο είναι συντριπτικό το κάταγμα. Ο Ερνανγκόμεθ χειρουργείται αυτή την ώρα στο Υγεία, η λογική λέει ότι θα χρειαστεί περίπου δυο μήνες για να είναι απόλυτα έτοιμος».

Για την παρουσία του Χουάντσο στην ομάδα: «Ο Χουάντσο είναι μια πολύ θετική παρουσία στη ομάδα, ως άνθρωπος και ως επαγγελματίας. Σίγουρα ψάχνει τα πατήματα του όπως όλοι σε μια καινούργια ομάδα. Είναι πολύ στεναχωρημένος με αυτή την εξέλιξη. Είναι πολύ σπάνιο να πάθεις μια τόσο μεγάλη ζημιά σε μια ανύποπτη φάση. Όμως δεν έχουμε περιθώριά να κλαίμε και προχωράμε παρακάτω αφαιρώντας μια μια τις μέρες.

 

Για το ενδεχόμενο μεταγραφής: «Δεν μπορώ να δώσω απάντηση σε αυτό ακόμα. Χθες υποδεχθήκαμε τον Κέντρικ Ναν που είναι μια πολύ σημαντική κίνηση που θέλαμε όλοι να γίνει. Όποτε όπως καταλαβαίνεται δεν έχουμε κάτσει ούτε μεταξύ μας να συζητήσουμε. Η προπόνηση είναι το απόγευμα, αύριο φεύγουμε για Βερολίνο, έπειτα πάμε απευθείας Θεσσαλονίκη για το ματς με τον Άρη. Έχουμε 8 ξένους αυτή την στιγμή. Εξαρτάται από ποιον παίκτη παίρνεις και πως προχωράς. Ο Ναν είναι ένας παίκτης πρώτης γραμμής και ο Αταμαν περιμένει πολλά από αυτόν. Όταν έρχεται ένας τέτοιος παίκτης αναπροσαρμόζονται τα πλάνα της ομάδας. Σίγουρα ο τραυματισμός του Χουάντσο μας βάζει σε ένα πλαίσιο αναπροσαρμογής. Δεν έχουμε μιλήσει ακόμα για ενδεχόμενο μεταγραφής. Θέλουμε να ηρεμήσει και ο προπονητής, γιατί πάνω που θα έβαζε ένα καινούργιο στοιχείο στην ομάδα, έχασε έναν άλλον. Η επένδυση που έχει κάνει ο Γιαννακόπουλος είναι τεράστια. Οποιαδήποτε απόφαση θα ληφθεί από τους προπονητές. Είναι κάτι πρώιμο ακόμα δεν έχουμε πάει στο γήπεδο. Πρέπει να διαχειριστούμε την κατάσταση δεν υπάρχει πανικός, υπάρχουν και ατυχίες. Υπάρχει βαθύ ρόστερ στον Παναθηναϊκό και όλοι οι παίκτες μπορούν να βοηθήσουν. Θα γίνει το καλύτερο για την ομάδα. Δεν φανταζόμασταν ότι ο τραυματισμός του Χουάντσο είναι τόσο σοβαρός.

Για τα δημοσιεύματα που βγαίνουν: «Ακούμε και διαβάζουμε πάρα πολλά. Είμαστε μια νέα ομάδα και και έχουμε κλείσει τα αυτιά στα πάντα και προσπαθούμε να δουλέψουμε ώστε να δέσουμε.»

Για τον αν έχουν κάνει μια προπόνηση όλοι μαζί: «Δεν έχουμε κάνει ούτε μια προπόνηση μαζί. Ξεκινήσαμε στην Σλοβενία με τον Μήτογλου εκτός, χάσαμε τον Παπαπέτρου και τον Μήτογλου στο σούπερ καπ, εν συνέχεια έμειναν έξω ο Σλούκας και ο Βιλντόζα. Ο Μωραΐτης και ο Μαντζούκας ήταν επίσης έξω. Σε κάποια φάση αρχίζουμε και διακωμωδούμε αυτή την ατυχία γιατί μέχρι και άτομα από το staff έχουν προβλήματα. Η κατάσταση έχει πάει σε άλλο επίπεδο».

Για το αν θα αγωνιστεί ο Ναν στο Βερολίνο: «Ελπίζουμε ότι θα προλάβει να αγωνιστεί ο Ναν στο Βερολίνο. Περνάει τις ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις σήμερα. Η πρώτη εντύπωση είναι θετική. Μετά από τόσες ώρες πτήση και τον πρώτο γύρο των ιατρικών εξετάσεων έκατσε και είδε την προπόνηση και δεν πήγε σπίτι να ξεκουραστεί. Αυτό έδειξε κάτι. Μίλησε με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού».

Για το αν το μπάτζετ έχει φτάσει κοντά στα 25 εκατομμύρια:  «Όταν αποφασίζει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος να επενδύσει και να βγει στην αγορά συνήθως το καταφέρνει. Και το καταφέρνει γιατί είναι τεράστια η θέληση, η δίψα και η τρέλα του ιδιοκτήτη του Παναθηναϊκού. Μιλάμε για πράγματα που είναι εκτός λογικής (γέλια). Δεν θέλω ωστόσο να μιλήσω με νούμερα, αλλά ο Παναθηναϊκός αυτή την στιγμή έχει φέρει Σλούκα, Λεσόρ Ναν, Βιλνόζα, Χουάντσο, δεν θέλω να αδικήσω τους υπόλοιπους. Πρέπει να καταλάβει ο κόσμος ότι υπάρχουν και αλλά έξοδα, όπως τα ταξίδια, οι ανάγκες των υπαλλήλων της ομάδας. Τα ποσά είναι νούμερα άλλων εποχών και αυτό είναι απόφαση του ιδιοκτήτη του»

Για τον κόσμο που θα υπάρχει στο Βερολίνο: «Αυτό που γνωρίζουμε μέχρι στιγμής είναι ότι θα υπάρχουν τουλάχιστον 1000 φίλαθλοι του Παναθηναϊκού μέσα στο γήπεδο χωρίς να ξέρουμε τι εισιτήρια μπορεί να έχουν πάρει φίλαθλοι από την Γερμανία»

Για το pao exrerience: «Είναι μια προσέγγιση που θέλει όλος ο οργανισμός να δώσει στον κόσμο. Ο στόχος είναι το ΟΑΚΑ να είναι το σημείο αναφοράς όλου του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Αυτά που γίνονται ήδη είναι παρά πολλά, αλλά νομίζω ότι δεν είναι ούτε το ελάχιστο από αυτό που σκοπεύει ο πρόεδρος της ΚΑΕ να υλοποιήσει»

Με Βιλντόζα και Ναν κόντρα στην Άλμπα Βερολίνου!

Previous article

Βαγιαννίδης και Ιωαννίδης στις κλήσεις του Πογέτ!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.