0

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο «trifilias.gr»:

Για το πώς ήρθε στον Παναθηναϊκό: «Μετά το πρώτο παιχνίδι είχα την ευκαιρία να μιλήσω με την Λολίτα και μου είπε ότι ήθελε αν έρθω στον Παναθηναϊκό. Στη συνέχεια χτύπησε την πόρτα του ατζέντη μου και είπε ότι με θέλει στον Παναθηναϊκό, αλλά επίσης και ο Ολυμπιακός με ήθελε. Αλλά ήταν εύκολη απόφαση. Ήταν πολύ εύκολο για μένα να επιλέξω τον Παναθηναϊκό από τον Ολυμπιακό».

Για την Ελένη Καπογιάννη: «Η χημεία μας στην πρώτη επικοινωνία που είχαμε ήταν πολύ καλή. Μου έδωσε πολύ αυτοπεποίθηση μιλώντας μου στο τηλέφωνο, από την πρώτη φορά που μιλήσαμε στο τηλέφωνο. Μου το είπε, ότι θέλει να έρθω στην ομάδα και να είμαι ο εαυτός μου, να γίνω ηγέτιδα στο παρκέ με τον τρόπο που παίζω και να βοηθήσω την ομάδα να είναι όσο επιτυχημένη γίνεται περισσότερο. Και όταν ήρθα όλα ήταν τόσο ξεκάθαρα, όλα ήταν τόσο σωστά. Μου επέτρεψε και είμαι ο εαυτός μου και δεν προσπάθησε να με βάλει σε κάποιο κουτί. Με άφησε να δείξω τα συναισθήματά μου και το πάθος μου στο παρκέ. Και δεν είναι ότι έχω πάντα πάνω από το κεφάλι μου, ακόμα κι αν κάνω κι ένα λάθος. Πιστεύει πολύ σε μένα, κάτι που μου δίνει ακόμα περισσότερη αυτοπεποίθηση».

Για τον Κέντρικ Ναν: «Τον ξέρω καλά ως παίκτη. Όπως και τους περισσότερους και ξέρω και τον τρόπο παιχνιδιού του. Ξέρω ότι την περασμένη σεζόν ξεκίνησε στους Λέικερς, αλλά δεν τον γνωρίζω προσωπικά. Πιστεύω ότι είναι μία σπουδαία προσθήκη, είναι ένας σπουδαίος γκαρντ, που μπορεί να ανεβάσει επίπεδα τον Παναθηναϊκό. Είναι πολύ ενεργός στην άμυνα, αλλά είναι ένας all around παίκτης».

 

Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού με τη Ρεν: Με Μπερνάρ και Ρούμπεν βασικούς

Previous article

Αταμάν: «Χρειαζόμαστε παίκτη, αλλά έχουμε βγει λίγο εκτός μπάτζετ – Θα δούμε αύριο αν θα παίξει ο Ναν»

Next article

You may also like