0

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας του Μιχάλη Κατσουρή στη Νέα Φιλαδέλφεια, καθώς ταυτοποιήθηκε ο κάτοχος του μαχαιριού που σκότωσε τον άτυχο φίλο της ΑΕΚ και συνελήφθη.

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας του 29χρονου Μιχάλη Κατσουρή, μιας και η ΕΛ.ΑΣ. συνέλαβε το απόγευμα της Πέμπτης (9/11) έναν Έλληνα οπαδό ο οποίος συμμετείχε στα επεισόδια πριν από την έναρξη του τελικού Κυπέλλου ΑΕΚ – ΠΑΟΚ το Μάιο του 2017 στον Βόλο και, μάλιστα, είχε καταδικαστεί!

Ο συγκεκριμένος οπαδός είχε μπει στο στόχαστρο των αρχών, καθώς ταυτοποιήθηκε το DNA του κατόχου του μαχαιριού που βρέθηκε στον τόπο της δολοφονίας του Μιχάλη Κατσούρη.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το zougla.gr το εν λόγω άτομο είναι ο Α.Δ. οπαδός της ΑΕΚ (!) ο οποίος, όπως προαναφέραμε, κατηγορείται ότι ευθύνεται για οπαδικά επεισόδια στο Πανθεσσαλικό στάδιο πριν από 6 χρόνια. Επί της ουσίας δηλαδή μπλέκονται δυο διαφορετικές υποθέσεις που αφορούν το ίδιο πρόσωπο.

Επίσης αναφέρεται αρμοδίως πως το πρόσωπο αυτό φαίνεται σε φωτογραφία το βράδυ των επεισοδίων να βρίσκεται δίπλα στον Μιχάλη Κατσούρη και, όπως επισημαίνουν αστυνομικές πηγές, ήταν οπλισμένος με σουγιά.

 

Το πλάνο ομαλής επιστροφής του Χουάνκαρ μετά τη διακοπή των εθνικών ομάδων

Previous article

Η αναγκαστική φυγή από το ΟΑΚΑ κόστισε στον Παναθηναϊκό – Τεράστια χασούρα στα έσοδα!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.