0

Ο Ολυμπιακός, μέσω του Κωνσταντίνου Καραπαπά, κάνει λόγο για «έγκλημα» και κάνει σαφές ότι ο Ολυμπιακός θα προσφύγει στο CAS προκειμένου να διεκδικήσει τη δικαίωσή του για την υπόθεση «Χουάνκαρ», μετά την απόρριψη της έφεσης.

Η πολυαναμενόμενη απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ βγήκε και διατήρησε την ίδια ποινή για τον Ολυμπιακό θεωρώντας υπαίτιο για την οριστική διακοπή του ντέρμπι των «αιωνίων» για την κροτίδα που εκσφεδονίσθηκε από την εξέδρα και προκάλεσε τον τραυματισμό του Χουάνκαρ.

Οι Πειραιώτες, μέσω του αντιπροέδρου τους Κωνσταντίνου Καραπαπά, κάνουν λόγο για «έγκλημα που ολοκληρώθηκε» και κάνουν σαφές ότι η υπόθεση δεν έχει κλείσει ακόμη καθώς θα πάνε το θέμα στο ανώτατο ποδοσφαιρικό δικαστήριο της UEFA, το CAS.

Μάλιστα ως υστερόγραφο δηλώνει ότι: «Από εδώ και στο εξής θα γευθείτε τους καρπούς όσων σπείρατε», καθαρή απειλή. Αν αυτό δεν χρήζει εισαγγελική επέμβαση τότε ζούμε σε λάθος χώρα.

ΥΓ. Ας πάνε λέμε εμείς στο CAS. ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΚΤΕΘΟΥΝ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ!

 

Οριστικό: Παρέμεινε η τιμωρία του Ολυμπιακού για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό!

Previous article

Με ψήφους 3-0 έγινε η απόρριψη της έφεσης του Ολυμπιακού!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.