0

Παίκτρια του Παναθηναϊκού είναι η Ζίλιαν Αλέιν, με το «τριφύλλι» να συμφωνεί με την Αμερικανίδα σέντερ, όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Magic Euroleague».

Η… miss Rebound θα φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού, με την Ελένη Καπογιάννη να βάζει στη ρακέτα της μία κυριαρχική σέντερ, με αριθμούς που… ζαλίζουν.

Η Ζίλιαν Αλέιν την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στη Ραμάτ Γκαν, μετρώντας 20 πόντους και 17 ριμπάουντ μέσο όρο, επιδόσεις που τράβηξαν όπως είναι φυσικό τα βλέμματα αρκετών ομάδων.

Ανάμεσά τους ήταν και ο Παναθηναϊκός, που είχε ως βασικό στόχο την Ζιλιάν Αλέιν από το καλοκαίρι, με τις Καπογιάννη και Λύμουρα να έχουν ξεχωρίσει την περίπτωση της Αμερικανίδας σέντερ και το «τριφύλλι» να καταθέτει επίσημη πρόταση.

Η υπόθεση τότε δεν προχώρησε, αφού η Ζίλιαν Αλέιν συμφώνησε με την πρωταθλήτρια Eλιτζούρ Ράμλα, που «χρύσωσε» την 29χρονη για να την αποκτήσει, με τα όσα έχουν συμβεί ωστόσο στο Ισραήλ να αλλάζουν τα δεδομένα.

Η εμπόλεμη κατάσταση στη Γάζα, που οδήγησε στη διακοπή όλων των πρωταθλημάτων στο Ισραήλ, έφερε την Ζίλιαν Αλέιν στην αγορά των free agent, με τον Παναθηναϊκό να κινείται και πάλι άμεσα και να κάνει… ματ με την προσθήκη της Αμερικανίδας σέντερ.

Καπογιάννη και Λύμουρα, που είναι οι υπεύθυνες για τον μεταγραφικό σχεδιασμό στο «τριφύλλι», συνεχίζουν την εντυπωσιακή δουλειά, αφού μετά την Τζάζμιν Τζόουνς, την Άννα-Νίκη Σταμολάμπρου και την Αντριάνα Τσβίτκοβιτς, κατάφεραν να φέρουν στη Λεωφόρο και τη… miss Redound.

Το «πράσινο» δίδυμο Καπό-Λόλι δεν είχε παράπονο από την προσπάθεια της Κόρτνεϊ Ρέιντζ, αλλά ήθελαν στην ρακέτα μία άκρως κυριαρχική παίκτρια που θα κάνει τη διαφορά.

Η Ζίλιαν Αλέιν θα ανακοινωθεί τις επόμενες ώρες, ενώ αναμένεται στην Αθήνα την επόμενη βδομάδα.

Γκριγκόνις: «Σκληρό να παίζεις με την Άλμπα, μπορούσαμε να ξεφύγουμε και με 25 πόντους»

Previous article

Τι έκανε ο Κέντρικ Ναν στην πρώτη του εμφάνιση

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.