0

Την νίκη πήραν τα Χανιά επί του Παναθηναϊκού Β’ με σκορ 2-0, εκμεταλλευόμενη τα ατομικά λάθη των «πράσινων» στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Super League 2.

Γεμάτο δυνατές μονομαχίες ήταν το παιχνίδι από τα πρώτα λεπτά, με τα Χανιά να απειλούν για πρώτη φορά στο 8ο λεπτό του αγώνα με το σουτ του Λεμονή να περνάει δίπλα από την εστία του Λίλο.

Τα επόμενα 15λεπτα το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο, με τα Χανιά να έχουν μεν την κατοχή της μπάλας, αλλά να μην απειλούν την εστία του τριφυλλιού. Στο 24ο λεπτό, σε μία φάση που ο Παναθηναϊκός Β΄ έπαιζε με 10 ποδοσφαιριστές λόγω τραυματισμού του Σιδερά, οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ. Ο Σιλά από τα αριστερά έκανε το γύρισμα, με τον Νίκολιτς να στέλνει με σουτ μέσα από την περιοχή την μπάλα στα δίχτυα της εστίας.

Η δεύτερη ομάδα του τριφυλλιού δύο λεπτά μετά το γκολ των γηπεδούχων απείλησε. Ο Τουρκοχωρίτης πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του από τα δεξιά, μπήκε στην περιοχή, αλλά πριν σουτάρει κόπηκε. Στο 28ο λεπτό ο Λίλο έσωσε την ομάδα του καθώς απέκρουσε την εξ επαφής κεφαλιά του Μάναλη.

Πέντε λεπτά πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, ο Παναθηναϊκός Β΄ έφτασε μια ανάσα από την ισοφάριση. Οι πράσινοι άλλαξαν ωραία την μπάλα, ο Κυριόπουλος την πήρε στην κατοχή του, πέρασε τον προσωπικό του αντίπαλο, αλλά το σουτ μέσα από την περιοχή το απέκρουσε με δυσκολία ο Καλογεράκης.

Στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο, όπως και η κατοχή. Ο Παναθηναϊκός Β΄ άλλαζε καλά την μπάλα, αλλά σε πολλές φάσεις του έλειψε η τελική πάσα. Οι γηπεδούχοι εκμεταλλευόμενοι ένα λάθος στη μεσαία γραμμή στο 54΄ απείλησαν με τον Λίλο να αποκρούει το σουτ του Μάναλη.

Η μεγαλύτερη ευκαιρία του Παναθηναϊκού Β΄ ήρθε στο 67ο λεπτό του αγώνα. Οι πράσινοι αναπτύχθηκαν πανέμορφα, ο Τουρκοχωρίτης γύρισε στο πρώτο δοκάρι, αλλά ο Χατζηιωάννου από κοντά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι του Καλογεράκη.

Στη συνέχεια το τριφύλλι δεν μπόρεσε να απειλήσει την εστία των γηπεδούχων, οι οποίοι διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Μιούλερ στο 80ο λεπτό του αγώνα. Στο 93ο λεπτό του αγώνα, ο Καλογεράκης έβγαλε εντυπωσιακά το τετ α τετ με τον Μπιλάλ και κάπως έτσι διαμορφώθηκε το τελικό 2-0 για τους γηπεδούχους.

Χανιά (Γ. Ταουσιάνης): Καλογεράκης, Νίκολιτς, Σίλα, Μαζουλουξής, Μπάτζιος, Έντγκαρ (76΄ Τσορνομάζ), Λεμονής, Τσέλιος (67΄ Κόλα), Ελευθεριάδης (67΄ Μιούλερ), Μάναλης (76΄ Βουό), Μανουσάκης (82΄Μάνος)

Παναθηναϊκός Β΄ (Σ. Αντωνίου): Λίλο, Τουρκοχωρίτης (66΄Λάμψιας), Σιδεράς,Προδρομίτης, Μαρτίνης (58΄Χατζηιωάννου), Βούτσας (66΄ Καρβούνης), Καραμπάς (46΄ Μπιλάλ), Αθανασακόπουλος, Κυριόπουλος, Κρυπαράκος, Νταμπίζας (58΄ Μαντσίνι)

Εξακολουθεί να ενδιαφέρεται για Φαμπιάνο ο Παναθηναϊκός

Previous article

Άρης – Παναθηναϊκός 65-75: Άλωσε το Αλεξάνδρειο και συνεχίζει αήττητος

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.