0

Για μία ακόμη φορά φέτος ο Παναθηναϊκός είδε τον Γεντβάι να μην τελειώνει 90λεπτο.

Ο Παναθηναϊκός πέρασε με 0-1 από την Καισαριανή χωρίς να εντυπωσιάσει απέναντι στην Κηφισιά.

Φάσεις δεν δέχτηκε, οι στόπερ του δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα, αλλά ακόμη και σε ένα όχι και τόσο απαιτητικό για εκείνους παιχνίδι, ο Τιν Γεντβάι δεν έβγαλε 90λεπτο. Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό.

Ο Κροάτης μπήκε απότομα το καλοκαίρι λόγω του τραυματισμού του Σένκεφελντ. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς τον έριξε στα βαθιά από νωρίς. Δεν είχε κάνει προετοιμασία και έπαιρνε τα ματς των προκριματικών το ένα μετά το άλλο. Ειδικά στις αρχές δεν είχε ούτε ανάσες. Με δυσκολία έβγαζε τα παιχνίδια.

Κάπως έτσι ήρθε και ο τραυματισμός με την Μπράγκα στη ρεβάνς του ΟΑΚΑ. Λόγω εκείνου έχασε τους αγώνες με Βόλο, ΠΑΣ Γιάννινα και Παναιτωλικό. Επανήλθε με την ΑΕΚ. Δεν θα έπαιζε βασικός, αλλά χτύπησε σοβαρά ο Μάγκνουσον. Στην Τρίπολη δεν έπαιξε 90λεπτο και δύο αγωνιστικές μετά τραυματίστηκε με τον Ατρόμητο.

Στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό δεν πρόλαβε να είναι έτοιμος και με τον Πανσερραϊκό έπαιξε ένα 45λεπτο λόγω του επεισοδίου που είχαν Αράο και Μλαντένοβιτς. Δύο αγωνιστικές μετά δεν έκανε ξανά 90λεπτο. Παρόλο που η Κηφισιά πατούσε σπάνια στην περιοχή του και περνούσε με δυσκολία ακόμη και τη μεσαία γραμμή, ο Κροάτης βγήκε αλλαγή. Τι συμβαίνει; Ανησυχητικό αυτό τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός δεν έχει λύσεις στους στόπερ.

Σπάει κάθε «μπλόκο» και αντιδρά: Τα συμπεράσματα της νίκης του Παναθηναϊκού κόντρα στην Κηφισιά

Previous article

Αναστασίου: «Η ποιότητα σε τιμωρεί – Έτσι είναι το ποδόσφαιρο»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.