0

Η… δικαιολογία για την κούραση, τι πρέπει να κάνει ο Ιβάν. Ο “Στρατηγός” του Τριφυλλιού μιλάει για την φετινή πορεία της ομάδας, για τη μάχη του τίτλου και την ευρωπαϊκή της παρουσία, ενώ ζητάει από τον Σέρβο προπονητή να είναι πιο παρεμβατικός.

Ένα πρώτο σημαντικό κύκλο, αγωνιστικά, έχει κάνει ο Παναθηναϊκός μέχρι στιγμής σε Ελλάδα και Ευρώπη και η διακοπή λόγω των υποχρεώσεων που έχουν οι εθνικές ομάδες είναι ικανή συνθήκη για να ασχοληθούμε με τους Πράσινους.

Το sportdog επικοινώνησε με τον Μίμη Δομάζο, τον ιστορικό Στρατηγό τού Παναθηναϊκού αλλά και του ελληνικού ποδοσφαίρου, προκειμενου να σχολιάσει τη μέχρι στιγμής πορεία τού Τριφυλλιού αλλά και το δύσκολο πρόγραμμα που θα έχει στην επανέναρξη του πρωταθλήματος .

Τι ειπε για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και το σύστημα που χρησιμοποιεί, για τον Φώτη Ιωαννίδη και την παρουσία του στην 11άδα αλλά και για το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός χρειάζεται νίκη εκτός έδρας με τη Βιγιαρεάλ για να προκριθεί ως δεύτερος στην επόμενη φάση του Europa League.

“Πρωταθλητής χειμώνα ο Πανα

θηναϊκός – Έτσι θα βγει δεύτερος στον όμιλο – Να αλλάζει σύστημα ο Γιοβάνοβιτς όταν…”

“Νομίζω ότι ο πρώτος γύρος στη Super League θα έχει τον Παναθηναϊκό πρώτο, θα είναι πρωταθλητής χειμώνα. Είναι 4 βαθμούς μπροστά, μπορεί να πάρει τα ματς που έχει μπροστά του και να προχωρήσει στον πρώτο γύρο ως πρώτος”, ανέφερε αρχικά μέσω του sportdog ο παλαίμαχος άσος και στη συνέχεια πρόσθεσε:

“Στην Ευρώπη πρέπει να κάνει μια νίκη έξω, δηλαδή με τη Βιγιαρεάλ, αν θέλει να προχωρήσει και να βγει δεύτερος. Αν χάσει στην Ισπανία τότε πηγαίνει για την τρίτη θέση στον όμιλο”.

Πώς βλέπετε τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς;

“Ο προπονητής έχει φτιάξει μια ομάδα καλή, παρόλο που παίζει με το ίδιο σύστημα συνέχεια – Πρέπει να αλλάζει σύστημα όταν παίζει με διαφορετικές ομάδες. Κάνει καλή δουλειά πάντως και πηγαίνει καλά”.

“Βάθος στο φετινό ρόστερ – Βασικός ο Ιωαννίδης στον Παναθηναϊκό – Δικαιώθηκε για η δήλωση μετά την ΑΕΚ”

Έχετε ξεχωρίσει κάποιον ποδοσφαιριστή;

“Όλοι οι παίκτες δίνουν το κάτι παραπάνω και οι αλλαγές που γίνονται στην 11άδα τα πηγαίνουν καλά. Έχει 20 παίκτες που μπορούν να παίξουν και πιστεύω ότι θα πάει καλύτερα από πέρσι που δεν είχε τόσες πολλές νίκες”.

Η άποψή σας για τον Φώτη Ιωαννίδη;

“Όταν πήγα πέρσι στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ, που είχε χάσει 1-0, όταν βγήκα έξω από το γήπεδο και μίλησα στους δημοσιογράφους είπε ότι έπρεπε να αρχίζει στην 11άδα ο Ιωαννίδης. Πρέπει να είναι βασικός. Από πέρσι το ειχα πει και δικαιώθηκα”.

“Δεν δικαιολογώ να υπάρχει κούραση – Εκεί έχασε πέρσι βαθμούς ο Παναθηναϊκό – Πρωταθλητής φέτος”

Η ομάδα έχει πρόγραμμα-βουνό όταν επιστρέψει από τη διακοπή – Είναι εύκολο να μείνει μέσα στους στόχους της;

“Θα ξεκουραστούν οι παίκτες – Βέβαια είναι και οι εθνικές ομάδες στη μέση. Δεν δικαιολογώ να υπάρχει κούραση. Ειδικά τώρα που είναι άκρως επαγγελματικό, με πολλές προπονήσεις κ.λπ.”.

Πιστεύετε ότι μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα φέτος;

“Αυτή τη στιγμή ο Παναθηναϊκός παίρνει τα μικρά μας, που πέρσι έχασε βαθμούς. Μπορεί να χάσαμε τα ντέρμπι αλλά με τα μικρά μας βγαινουν πρωταθλητής. Κερδίζει τα μικρά ματς και πιστεύω ότι πρώτος θα κόψει την κορδέλα του πρωτάθλημα”.

 

Μarca: Το κέντρο της Αθήνας, η Ακρόπολη και το φαντασμαγορικό γήπεδο του Παναθηναϊκού (Pics)

Previous article

Ο Βαγιαννίδης πήρε το μάθημά του – Θέλει σαν… τρελός να μείνει στον ΠΑΟ και να σηκώσει κούπες!

Next article

You may also like