0

Ο Φώτης Ιωαννίδης μπήκε στο ραντάρ της Στουτγκάρδης όμως δεν είναι μόνο η γερμανική ομάδα που εξετάζει τον φορ του Παναθηναϊκού, με το Tuttomercato να βάζει στο κόλπο και την Μπολόνια.

Την Τρίτη (14/11) αποκαλύφθηκε πως η Στουτγκάρδη βρίσκεται σε διαδικασία αναζήτησης διαδόχου του Σερχού Γκιρασί, ανεξαρτήτως του πότε θα πωληθεί ο Αφρικανός αρχισκόρερ τους, με τον Φώτη Ιωαννίδη του Παναθηναϊκού να βρίσκεται υπό καθεστώς παρακολούθησης από τους Σουηβούς.

Ωστόσο, σύμφωνα με το “Tuttomercatoweb.com”, υπάρχει και άλλη ομάδα από τα πέντε τοπ ευρωπαϊκά πρωταθλήματα που παρακολουθεί με ιδιαίτερη θέρμη τα κατορθώματα του 23χρονου διεθνούς φορ και αυτή είναι η Μπολόνια.

Σύμφωνα με το ιταλικό μέσο, οι ροσομπλού έχουν βάλει εδώ και καιρό στο μάτι τον 20χρονο Πολωνό επιθετικό της Στουρμ Γκρατς, Σιμόν Βλόνταρτσι, ενώ το τελευταίο διάστημα έχει προστεθεί στη λίστα τους και ο Ιωαννίδης.

Παναθηναϊκός: Ο Ιωαννίδης μπήκε στο στόχαστρο της Μπολόνια, γράφει το Tuttomercato

“Παρά το γεγονός πως έχει φέρει εξαιρετικά αποτελέσματα στο 1/3 της σεζόν που την έχουν φέρει κοντά στις θέσεις της Ευρώπης, η Μπολόνια δεν σταματάει να κοιτάζει το μέλλον και ενόψει του μεταγραφικού παραθύρου του Ιανουαρίου ένας από τους στόχους των Σαρτόρι και Ντι Βάιο είναι να ενισχύσουν τη γραμμή κρούσης της ομάδας του Τιάγκο Μότα.

Και δεν είναι μόνο ο Πολωνός Βλόνταρτσικ, που πολλοί τον αποκαλούν νέο Χόιλουντ από άποψη δυνατοτήτων. Σύμφωνα με το Tuttomercatoweb.com, στο στόχαστρο των ροσομπλού έχει καταλήξει ο 23χρονος Φώτης Ιωαννίδης, διεθνής Έλληνας φορ που παίζει στον Παναθηναϊκό, ο οποίος έχει συμβόλαιο μέχρι το 2027”, αναφέρει η ιταλική ιστοσελίδα.

 

Γιαννακόπουλος: «Μακάρι να έρθει ο Χεζόνια, θα ανανεώσω Αταμάν για…»

Previous article

Ο Γιούρι Λοντίγκιν είναι η μεγαλύτερη δικλείδα ασφαλείας του τριφυλλιού στη μάχη για τον τίτλο

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.