0

Ο Ντάνιελ Μαντσίνι ξαναβρήκε τον εαυτό του στο κατάλληλο σημείο, άφησε την πρώτη σφραγίδα στο ματς με την Κηφισιά και μπαίνει στην πρώτη γραμμή.

Η 36η εμφάνισή του με τη φανέλα του «τριφυλλιού» ήταν ίσως η καλύτερή του ως τώρα απ’ τις 25 Ιανουαρίου, όταν αποκτήθηκε απ’ τον Άρη. Το δε γκολ που σημείωσε στον προχθεσινό αγώνα με την Κηφισιά ήταν το 6ο και σίγουρα το πιο σημαντικό του…

Ο Ντάνιελ Μαντσίνι ήταν ο επόμενος πρωταγωνιστής που έβγαλε απ’ το playbook του ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Ο Αργεντινός εξτρέμ είχε αρκετά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του, όμως ξαναβρήκε τον καλό εαυτό του στο κατάλληλο χρονικό σημείο. Εκεί όπου ο Παναθηναϊκός θα χρειαστεί επιπλέον ώθηση απ’ όλους τους παίκτες. Με τον Μαντσίνι να αφήνει για πρώτη φορά τόσο έντονα το «αποτύπωμά» του σε αγώνα του Παναθηναϊκού, καθαρίζοντας ένα πολύτιμο τρίποντο στην οικονομία της σεζόν.

Στο ματς με την Κηφισιά πέρασε με… όλους τους τρόπους τον προσωπικό αντίπαλό του, Παρρά, είχε 6/12 επιτυχημένες ντρίμπλες, αμέτρητα περάσματα στο ένας εναντίον ενός κι ένα εξαιρετικό γκολ στο οποίο δεν χρονοτρίβησε… δευτερόλεπτο, εκτελώντας τον Αναγνωστόπουλο στο 58’. «Ξέραμε πως πρόκειται να αντιμετωπίσουμε έναν δύσκολο αντίπαλο. Δεν είχαμε χώρους. Η Κηφισιά είναι μια ομάδα που έχει όρεξη. Ήμασταν έτοιμοι, συγκεντρωμένοι, το καταφέραμε, το κάναμε» τόνισε ο Αργεντινός μετά την 9η «πράσινη» νίκη της σεζόν και πρόσθεσε για το αβαντάζ των 4 βαθμών: «Θέλαμε να κλείσουμε με τον καλύτερο τρόπο αυτή την περίοδο για να ξεκινήσουμε την προετοιμασία για τα επόμενα οκτώ ματς. Δεν υπάρχει περιθώριο λάθους. Θέλαμε να δούμε παιχνίδι με το παιχνίδι με επαγγελματισμό και με νίκες…».

Η εικόνα του Μαντσίνι και η επιδραστικότητά του στο ματς με την Κηφισιά, όπου ο Παναθηναϊκός χρειαζόταν «φρέσκες» ιδέες, δικαιώνει σε απόλυτο βαθμό και την απόφαση των «πρασίνων» τον περασμένο Σεπτέμβριο να μη συζητήσουν καν την (διόλου ευκαταφρόνητη) πρόταση ύψους 6,5 εκατ. ευρώ της Κρασνοντάρ. Οι Ρώσοι ενδέχεται να «επιστρέψουν» τον Ιανουάριο, επιχειρώντας να δελεάσουν τον παίκτη με ένα πολύ υψηλό συμβόλαιο, όμως απ’ την πλευρά του «τριφυλλιού» δεν υπάρχει περίπτωση να μπουν σε διαδικασία πώλησης, ενός πολύτιμου κομματιού του ρόστερ, ενώ η σεζόν θα είναι σε πλήρη εξέλιξη και θα παίζει σε τρία μέτωπα σε Ελλάδα κι Ευρώπη.

Κι όπως τόνισε χθες κι ο ατζέντης του Μαντσίνι σε ρωσικά ΜΜΕ που επιχείρησαν να ανακινήσουν το θέμα: «Δεν είναι ώρα να συζητήσουμε γι’ αυτό…».

Ο Γιούρι Λοντίγκιν είναι η μεγαλύτερη δικλείδα ασφαλείας του τριφυλλιού στη μάχη για τον τίτλο

Previous article

Νικολογιάννης: «Δεν συζητάει καν πώληση Ιωαννίδη τον Γενάρη ο Παναθηναϊκός»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.