0

Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι… ασταμάτητη, έχει 19-0 σε όλες τις διοργανώσεις (8-0 στην Ευρωλίγκα) και ένα ρόστερ που… τρομάζει ωστόσο στο παιχνίδι με την Μονακό δημιουργήθηκε πρόβλημα στα εσωτερικά της με τον πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού να φεύγει… ενοχλημένος με τον Τσους Ματέο!

Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν δείχνει καμία διάθεση να σταματήσει να… νικάει στη φετινή Ευρωλίγκα και το απέδειξε κόντρα στη Μονακό, την οποία διέλυσε με το… μάλλον τιμητικό για την παρέα του Μάικ Τζέιμς 91-73!

Κορυφαίος της αναμέτρησης με 21 πόντους και 5 ασίστ σε μόλις 23 λεπτά ήταν ο Τζάναν Μούσα, ενώ 14 πέτυχε ο Γιουλ, 12 μαζί με 11 ριμπάουντ ο Πουαριέ και άλλους τόσους ο Καμπάτσο. Από τους Μονεγάσκους, διεσώθησαν μόνο οι Μοτιεγιούνας και Τζέιμς με 14 και 13 πόντους αντίστοιχα.

Ο Μάριο Χεζόνια είχε ένα άσχημο βράδυ, μένοντας για 11′ στο παρκέ και μετρώντας μόνο 3 ριμπάουντ, με 0/2 τρίποντα και -21 στο +/-! Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, ωστόσο, ενοχλήθηκε από την στάση του προπονητή του να τον κάνει αλλαγή και να τον αφήσει για αρκετή ώρα εκτός παρκέ, σε ένα ματς που το δεύτερο ημίχρονο είχε… προπονητικό χαρακτήρα.

Η απόφαση αυτή του προπονητή των Μερένχες και η ενόχληση του Μάριο Χεζόνια σήμανε… συναγερμό στα αποδυτήρια της Ρεάλ Μαδρίτης. Δεδομένα ο Τσους Ματέο δεν έχει περιθώρια να… περιμένει κανέναν Χεζόνια, όσο έχει ένα υπερπληρέαστατο οπλοστάσιο φόργουορντ. Να υπενθυμίσουμε πως η Ρεάλ υπολογίζει για τις θέσεις 3-4 τους Κοζέρ, Ρούντι, Αμπάλδε, Ντεκ, Γιαμπουσέλε και Εντιαγιέ.

Τι συμβαίνει ακριβώς με τον Πάλμερ Μπράουν

Previous article

Με τους γνωστούς απόντες η προπόνηση – Συμετείχε κανονικά ο Χουανκάρ!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.