0

Ο Παναθηναϊκός φουλάρει για την απόκτηση στόπερ και ο Γιάννης Παπαδημητρίου έκανε ταξίδι προκειμένου να έχει συνάντηση.

Ο Παναθηναϊκός θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον σε τι στυλ στόπερ θα καταλήξει. Ποιος θα είναι ο εκλεκτός και γιατί. Βέβαια, σε σχέση με την περσινή σεζόν έχει αναλυθεί πολλές φορές γιατί είναι σε καλύτερη κατάσταση το ρόστερ.

Ο Γιοβάνοβιτς έχει παίκτες για να βάλει στο γήπεδο και παίκτες για να γυρίσει και το παιχνίδι ή να το διατηρήσει στους ρυθμούς που θέλει.

Γενικά έχει επιλογές και αυτό φαίνεται. Η επιλογή, ωστόσο, και του κεντρικού αμυντικού θα είναι σημαντική. Ο Παναθηναϊκός πέρασε ένα δύσκολο διάστημα μετά τους τραυματισμούς αλλά παραμένει στην κορυφή και με απόσταση.

Αυτό που λεγόταν εντόνως τις προηγούμενες ημέρες ήταν πως ο Γιάννης Παπαδημητρίου, ο τεχνικός διευθυντής του κλαμπ ήταν στο εξωτερικό.

Ο Παπαδημητρίου τόσο κατά τη διάρκεια της θητείας του στην ΑΕΚ αλλά και στον Παναθηναϊκό είναι αρκετά υπέρ αυτής της λογικής.

Πως για να κλείσει μια περίπτωση που φαντάζει δύσκολη, για να γίνει η υπέρβαση θα πρέπει να υπάρχει η επαφή από κοντά.

Κάνει λοιπόν τα ταξίδια του προκειμένου να βρεθεί από κοντά με τον μεταγραφικό στόχο αλλά και για να δείξει πόσο πολύ τον θέλει η ομάδα.

Ένα τέτοιο έκανε πρόσφατα λέγεται με προορισμό γνωστή πόλη της Ευρώπης.

Οι εξελίξεις θα δείξουν αν πήγε καλά το ραντεβού.

 

Τρελάθηκε μέχρι κι ο σπίκερ της Euroleague: «Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει, ο Ναός της Αθήνας φλέγεται»! (Vid)

Previous article

Με τόσα λέει “ΝΑΙ” ο Παναθηναϊκός για Ιωαννίδη!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.