0

Ο άσος του Παναθηναϊκού σημείωσε ένα εκπληκτικό γκολ στο 86′ που χάρισε τη νίκη στην εθνική του ομάδα και όπως ήταν φυσικό ήταν το πρόσωπο της βραδιάς για τους Σλοβένους.

«Ναι, υπήρχε στην σκέψη μας εδώ και κάμποσο καιρό (η πρόκριση στο Euro). Υπήρχε μόνο ένας στόχος. Να φτάσουμε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Προσπαθήσουμε να το πετύχουμε στην Δανία, αλλά δεν τα καταφέραμε. Οι τρεις μέρες αυτές δεν έλεγαν να περάσουν, θέλαμε να παίξουμε το ματς το γρηγορότερο δυνατό, ώστε να αποδείξουμε πως μπορούμε να το κάνουμε. Με μία υπέροχη νίκη, τελείωσε με τον καλύτερο τρόπο τα προκριματικά αυτά», ανέφερε ο Βέρμπιτς και πρόσθεσε:

«Όπως είπε και ο αρχηγός μας, Γιαν Όμπλακ, ”πρέπει να πας με το μυαλό σου, όχι με το κεφάλι σου”. Νομίζω πως κάναμε ένα πολύ μυαλωμένο παιχνίδι σήμερα, με εξαίρεση το γκολ εκείνο που δεχθήκαμε και μας έκανε να χάσουμε λίγο την συγκέντρωσή μας στην αρχή του δευτέρου μέρους. Τότε, είχαμε μερικά λεπτά που δεν παίζαμε καλά. Υπήρχε λίγη ένταση. Διακυβεύονταν πολλά, αλλά ανακτήσαμε την ψυχολογία μας, σκοράραμε το γκολ της νίκης και πανηγυρίσαμε».

 

Black Friday του Παναθηναϊκού: 40% έκπτωση στο ticket combo των αγώνων του Δεκεμβρίου!

Previous article

Ανέβηκε στην πίστα και τραγούδησε ο Μλαντένοβιτς μετά την πρόκριση της Σερβίας! (Vid)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.