0

Η κληρωτίδα στη Νιόν δεν έκανε τελικά το… χατίρι στη Γαλανόλευκη, καθώς θα κληθεί να δώσει εκτός έδρας τον μεγάλο τελικό στα μπαράζ του Nations League, με φόντο την πρόκριση στα τελικά του Euro 2024 στα γήπεδα της Γερμανίας. Αυτό βέβαια, με την προϋπόθεση ότι το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα έχει πάρει νωρίτερα την πρόκριση στον ημιτελικό με το Καζακστάν.

Υπενθυμίζεται ότι ο αγώνας με τους Καζάκους θα διεξαχθεί εντός έδρας, στην OPAP Arena, στις 21 Μαρτίου και ο αντίπαλος της Ελλάδας θα προκύψει από το ζευγάρι Γεωργίας-Λουξεμβούργου, που θα είναι γηπεδούχες στον τελικό της διαδικασίας στις 26 Μαρτίου.

Τα υπόλοιπα ζευγάρια από τα οποία θα προκύψουν τα άλλα δύο εισιτήρια που… περιμένουν τον κάτοχό τους για την τελική φάση του Euro, είναι:

Path A 
Πολωνία – Εσθονία
Ουαλία – Φινλανδία

Path B 
Ισραήλ – Ισλανδία
Βοσνία – Ουκρανία

Οι τελικοί από τα δύο αυτά γκρουπ θα γίνουν στις έδρες των πρώτων ζευγαριών, ήτοι σε Ισραήλ ή Ισλανδία και Πολωνία ή Εσθονία.

Τσοκάι προς αποχώρηση

Previous article

Να συνεχίσει το σερί στο κατάμεστο ΟΑΚΑ

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.