0

Ο Ολυμπιακός κατέθεσε αργά το βράδυ της Πέμπτης την προσφυγή του στο ανώτατο δικαστήριο επίλυσης αθλητικών διαφορών αλλά θα ξέρει από βδομάδα πότε να περιμένει την εκδίκαση.

Από μεριάς Ολυμπιακού κατατέθηκε αργά το βράδυ της Πέμπτης η προσφυγή στο CAS για την απόφαση σε βάρος της πειραϊκής ομάδας στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Οι Ερυθρόλευκοι θα μάθουν λογικά ημερομηνία εκδίκασης από βδομάδα και ίσως χρειαστεί να περιμένουν και έναν μήνα για προχωρήσει το συγκεκριμένο θέμα.

Ωστόσο από μέρους τους έκαναν αυτό που θεώρησαν ότι έπρεπε να πράξουν. Φυσικά και η ΠΑΕ Ολυμπιακός θέλει να ανατρέψει την υπάρχουσα απόφαση και να συνεχιστεί ο αγώνας από το 49′ και μετά. Την υπόθεση αυτή θα την… τρέξει και ένα επιτελείο ξένων δικηγόρων (μαζί με το ανάλογο επιτελείο του Ολυμπιακού) και βέβαια είναι ένα story που θα πάρει αρκετό χρόνο. Ο Ολυμπιακός είναι πιθανό να προσκομίσει και οπτικοακουστικό υλικό στην εκδίκαση ενώ η υπερασπιστική του γραμμή παραμένει πώς δεν προκύπτει από πουθενά και από κανένα στοιχείο ότι υπάρχει υπαιτότητά του για τη διακοπή στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Τρελάθηκε και ο σπίκερ της Euroleague με το ΟΑΚΑ: «Η Θύρα 13 κάνει τα λάβαρα στην οροφή να σείονται!» (Vid)

Previous article

Ο Παναθηναϊκός προτείνει νέο συμβόλαιο στον Γκραντ ως το 2026!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.