0

Φαίνεται πως στο CAS θα υπάρξει εκπροσώπηση όλων των «μεγάλων» του ελληνικού ποδοσφαίρου!


Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόφασή του να καταφύγει στο Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο μετά την τιμωρία που επιβλήθηκε στον σύλλογο για το πρόσφατο «αιώνιο» ντέρμπι. Αν και η κίνηση αυτή φαίνεται να αντιμετωπίζει σοβαρές προκλήσεις όσον αφορά την επιτυχία της, οι Πειραιώτες ετοιμάζονται για ένα νομικό επεισόδιο που μπορεί να έχει επιπτώσεις σε ευρύτερο πλαίσιο.

Με την απόφαση αυτή, φαίνεται ότι το Big-4, που αποτελείται από τους τέσσερις μεγαλύτερους συλλόγους, ενδέχεται να συγκεντρωθεί στο CAS.

Φυσικά, ο Παναθηναϊκός έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην υπόθεση. Ταυτόχρονα, όμως, και οι άλλοι δύο μεγάλοι σύλλογοι, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, ενδέχεται να συμμετάσχουν σε αυτή τη διαδικασία, καθώς η επίλυση της υπόθεσης επηρεάζει τον βαθμολογικό πίνακα και τη θέση των ομάδων στο Πρωτάθλημα.

Συνεπώς, υπάρχει η πιθανότητα να δούμε ένα είδος άτυπου εξωγηπεδικού ντέρμπι στη Λωζάνη, με τους Πειραιώτες να βρίσκονται στο επίκεντρο της προσοχής.

 

Διαμαντίδης: «Μεγάλο σχολείο ο ΠΑΟ! – Αυτόν ήθελα συμπαίκτη»

Previous article

Τα «τέκνα» του… πλοιάρχου Γκραντ – Οι λόγοι που οδηγούν στην πρόωρη ανανέωση συμβολαίου

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.