0

Ο Τάσος Νικολογιάννης εκτιμά πως ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα διατηρήσει στο τέρμα τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι και στο ματς με τη Βιγιαρεάλ.

Την εκτίμηση πως ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα εκφράσει έμπρακτα τη στήριξή του στον Αλμπέρτο Μπρινιόλι διατηρώντας τον βασικό στον αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Βιγιαρεάλ την Πέμπτη για το Europa League έκανε ο Τάσος Νικολογιάννης μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Έχω την αίσθηση πως ο Μπρινιόλι θα παίξει την Πέμπτη απέναντι στη Βιγιαρεάλ. Όλοι οι μεγάλοι τερματοφύλακες περνάνε κάποιες κακές περιόδους, αλλά ο Γιοβάνοβιτς πιστεύει και στηρίζει τον Μπρινιόλι. Δεν αποκλείω μελλοντικά να δούμε τον Λοντίγκιν να παίρνει συνεχόμενες συμμετοχές πάντως, γιατί και αυτός έχει δείξει τι μπορεί να προσφέρει», τόνισε.

Όσο για τα πλάνα του Σέρβου προπονητή για το «Μαδριγάλ»; «Πιστεύω πως θα επιστρέψει στην ενδεκάδα ο Παλάσιος. Για αριστερά μπορεί να βάλει και τον Αϊτόρ ή ακόμη και τον Μπερνάρ, αφού δεν είναι δηλωμένος ο Βέρμπιτς. Ο Τζούρισιτς δεν είχε καθόλου καλή εικόνα με τον Άρη, αλλά δεν είναι απίθανο να τον βάλει για να τον κινητοποιήσει. Δεν ξέρουμε τι θα κάνει ο Γιοβάνοβιτς και στην άμυνα, με δεδομένο ότι ο Γεντβάι είχε ενοχλήσεις πάλι στο φινάλε του αγώνα. Ίσως δούμε τον Αράο, που ήταν ο καλύτερος στο ματς με τον Άρη, να γυρίζει στόπερ δίπλα στον Σένκεφελντ. Δεν υπάρχουν, άλλωστε, κι άλλες επιλογές για την άμυνα», ανέφερε.

 

Ο Elite διαιτητής Κρούζλιακ στο Βιγιαρεάλ-Παναθηναϊκός

Previous article

Ο Γιοβάνοβιτς πρέπει να βγει μπροστά

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.