0

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς εκθείασε τον Παναθηναϊκό και τη νέα προσπάθεια που γίνεται στους «πράσινους» εξηγώντας ότι η ομάδα έχει χτιστεί για να βρεθεί τουλάχιστον στο Final-4.

Μία ημέρα πριν από το παιχνίδι στο Βελιγράδι μεταξύ της Παρτίζαν και του Παναθηναϊκού AKTOR (30/11, 21:45) ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς επανέλαβε το πόσο ιδιαίτερα είναι αυτά τα ματς για εκείνον.

«Το παιχνίδι με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό είναι πάντα ένας ιδιαίτερος αγώνα για μένα. Είναι γνωστοί οι λόγοι» ανέφερε αρχικά ο Σέρβος προπονητής της Παρτίζαν και συνέχισε: «Ο Παναθηναϊκός έχει μεγαλύτερες φιλοδοξίες φέτος και όπως λένε και οι άνθρωποι της ομάδας ξεκινώντας από τον προπονητή, έφτιαξαν ένα ρόστερ που έχουν στόχο τουλάχιστον το Final-4. Άρα γνωρίζουμε με ποιους παίζουμε. Πρόκειται για μια ποιοτική ομάδα και παρά τα μικρά προβλήματα που είχαν στην αρχή της σεζόν, τώρα παίζουν πολύ καλά, έξυπνα και ελέγχουν το παιχνίδι»

Και κατέληξε: «Εμείς από την πλευρά μας πρέπει να κάνουμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, αν θέλουμε να έχουμε ένα θετικό αποτέλεσμα» ενώ όσον αφορά τους τραυματίες, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ο Αλέκσα (σ.σ. Αβράμοβιτς) και ο Κέβιν (σ.σ. Πάντερ) προπονούνται αλλά θα αποφασίσουμε για το αν παίξουν ή όχι την ημέρα του αγώνα».

Μήτογλου: «Ευλογημένοι που παίζουμε σε τέτοιες έδρες, δεν είναι άτρωτη η Παρτίζαν»

Previous article

Ανακοίνωσε sold out για το ματς με τον Παναθηναϊκό AKTOR η Παρτίζαν

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.