0

Ο Αϊτόρ στάθηκε στην εκκίνηση που θα πρέπει να κάνει ο Παναθηναϊκός κόντρα στην Βιγιαρεάλ ενώ δήλωσε πως ο αντίπαλος από την Ισπανία έχει αλλάξει προς το καλύτερο σε σχέση με το παιχνίδι του ΟΑΚΑ.

Ο Αϊτόρ που κατά το παρελθόν αγωνίστηκε στην Βιγιαρεάλ ήταν εκείνος που εκπροσώπησε τους παίκτες του Παναθηναϊκού στην συνέντευξη Τύπου για το αυριανό παιχνίδι κόντρα στο «κίτρινο υποβρύχιο». Ο Ισπανός εξτρέμ μίλησε για όσα πρέπει να κάνει η ομάδα του για να φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα αλλά και για την επιστροφή του στο «Ελ Μαδριγάλ» ως αντίπαλος.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το πως βλέπει την ομάδα της Βιγιαρεάλ;

«Ευχαριστώ πολύ για το καλωσόρισμα. Είμαι πολύ περήφανος που επιστρέφω στο Βιγιαρεάλ. Μια πόλη που αγαπώ πολύ. Βρίσκω την ομάδα σε πολύ καλύτερο επίπεδο. Οι παίκτες και ο προπονητής είναι περισσότεροι ενωμένοι απ’ ότι έχω. Η Βιγιαρεάλ αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε μία πολύ καλή περίοδο».

Για το αν θα έχει σχέση με το πρώτο ματς:

«Το είπα ήδη πως η ομάδα είναι διαφορετική. Έχει αλλάξει αρκετά ήδη με την έλευση του Μαρθελίνο και πιστεύω πως θα αντιμετωπίσουμε μία πολύ καλύτερη ομάδα»

Για την κατάστασή του και την προοπτική της ομάδας στα δύο παιχνίδια που μένουν:

«Νιώθω καλά. Κάθε μέρα νιώθω ολοένα και καλύτερα. Εκείνος που αποφασίζει είναι ο προπονητής. Πρέπει να κερδίσουμε τα δύο παιχνίδια για να περάσουμε στην επόμενη φάση»

Για το τι πρέπει να κάνει ο Παναθηναϊκός για να κερδίσει πρώτη φορά στην Ισπανία:

«Πρέπει να μπούμε δυνατά από το πρώτο λεπτό και να έχουμε την απαραίτητη αυτοπεποίθηση, που απαιτείται στα ματς αυτά».

Για το αν έχει έξτρα κίνητρο:

«Για μένα είναι ένα ιδιαίτερο κίνητρο και μόνο που παίζω πάντα»

Ο Μαρθελίνο έβγαλε το καπέλο στον Παναθηναϊκό

Previous article

Γιοβάνοβιτς: “Δεν περνάμε ντεφορμάρισμα – Θα κάνουμε ένα καλό παιχνίδι, έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στον Μπρινιόλι”

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.