0

Ο Παναθηναϊκός νίκησε με 8-5 την Χίο και ουσιαστικά… κλείδωσε την παρουσία του στην τετράδα.

Αναλυτικά:

Οι «πράσινοι» συνέχισαν τις καλές εμφανίσεις τους που συνοδεύτηκαν με ένα νικηφόρο αποτέλεσμα και πλέον προετοιμάζονται για το ματς της τελευταίας αγωνιστικής με τον ΝΟ Πατρών.

Με αυτή τη νίκη ο Παναθηναϊκός έφτασε τους 20 βαθμούς και του  απομένει ένα ματς για αυτή την φάση του πρωταθλήματος κόντρα στον ΝΟ Πατρών το Σάββατο εκτός έδρας.

Οι «πράσινοι» είναι δύο βαθμούς πίσω από τον  ΓΣ Περιστερίου και τέσσερις βαθμούς μπροστά από τον ΑΝΟ Γλυφάδας που αγωνίζονται το βράδυ κόντρα σε Ολυμπιακό και ΝΟ Πατρών αντίστοιχα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Παναθηναϊκός μπήκε συγκεντρωμένα στο ματς και προσπάθησε να κάμψει την αντίσταση του σκληροτράχηλου αντιπάλου.Στο πρώτο οκτάλεπτο είχε ισχνό προβάδισμα με 2-1 και είχε την ουσία στην αρχή του ματς.

Στο δεύτερο οκτάλεπτο οι «πράσινοι» βρήκαν περισσότερους διαδρόμους και κενά στην αντίπαλη άμυνα και ανέβασαν τον δείκτη του σκορ στο 5-3. Ωστόσο στο τρίτο οκτάλεπτο  οι «τριφυλλοφόροι» δυσκολεύτηκαν κόντρα στον ΝΟ Χίου αφού δεν βρήκαν εύκολα τον δρόμος προς την αντίπαλη εστία με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να μειώσουν σε 6-5, εκμεταλλευόμενοι τη νευρικότητα που υπήρχε.

Στο τέταρτο και καθοριστικό οκτάλεπτο ο Ριστίτσεβιτς είχε μεγάλη επέμβαση σε πέναλτι των φιλοξενούμενων σε 7-5. Οι «πράσινοι» πήραν ψυχολογία και τελικά σφράγισαν το ματς με 8-5

Τα οκτάλεπτα:2-1, 3-2, 1-2, 2-0

Παναθηναϊκός (Δημήτρης Μάζης): Ριστίσεβιτς, Μαρσέλλος, Κανδανολέων, Ζερβουδάκης, Νικολαΐδης Γ., Στίβενσον 3 , Μπραΐμης, Σγουρίδης 1 , Χατζηγούλας , Δερμιτζάκης Δ. 2, Αγκόρτσας 1 , Αλβέρτης 1 , Κρατημένος, Χωματάς, Πορτοκάλης

«Να αποφύγει τα παιδικά λάθη ο Παναθηναϊκός με τους Ισπανούς»

Previous article

Με νέο λουκ ο Κέντρικ Ναν πριν το παιχνίδι με την Παρτίζαν (Pics)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.