0

Ο Ματίας Λεσόρ σε συνέντευξή του σε σέρβικη ιστοσελίδα ενόψει της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με την Παρτίζαν μίλησε για την σχέση που έχει με την σέρβικη ομάδα.

Αναλυτικά η συνέντευξή του:

Για την σχέση του με την Παρτίζαν και την επιστροφή του στο Βελιγράδι: «Το πρώτο πράγμα που κοίταξα στο ημερολόγιο ήταν πότε θα παίξουμε με την Παρτίζαν. Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω εκεί, για να δω τους ανθρώπους που αγαπώ. Θα είναι ξεχωριστό. Δεν ξέρω τι ακριβώς να περιμένω, αλλά θα είναι ενδιαφέρον. Όλοι όσοι ήρθαν να με επισκεφτούν όταν ζούσα στο Βελιγράδι έμειναν έκπληκτοι με το τι είδους πόλη είναι, πόσο ζεστοί είναι οι άνθρωποι. Όταν δεν γνωρίζεις το Βελιγράδι, μπορεί να σου φαίνεται ότι είναι μια κρύα πόλη. Όλα όμως είναι τελείως διαφορετικά. Όλοι όσοι ήρθαν αγάπησαν το μέρος».

Για το αν έχει επαφή με τους πρώην συμπαίκτες του: «Είμαι σε επαφή με όλους. Ο Ιωάννης Παπαπέτρου είναι μαζί μου στον Παναθηναϊκό, όμως έχω κρατήσει επαφή με τον Έξουμ, τον Μάνταρ, τον Άντζουζιτς, τον Πάντερ, τον ΛεΝτέι, όλους. Είχαμε μια σχέση που ήταν και παραμένει μεγαλύτερη από το μπάσκετ. Θέλω να κρατήσει».

Παναθηναϊκός: «Είναι η πόλη μας – Είμαστε ο PANATHINAIKOS»

Previous article

Ετοιμάζονται να μετατρέψουν σε Λεωφόρο το Ελ Μαδριγάλ οι οπαδοί του Παναθηναϊκού!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.