0

Ο Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα τόνισε ότι κρατάει τα θετικά από την εμφάνιση του Παναθηναϊκού απέναντι στη Βιγιαρεάλ, στην οποία μπόρεσε να βάλει δύσκολα και ξεκαθάρισε ότι η νίκη με τον ΟΦΗ είναι αυτοσκοπός.

Στην δυσκολία του αγώνα με τη Βιγιαρεάλ αλλά και στο ότι ο Παναθηναϊκός πάλεψε με όλες τους τις δυνάμεις, παρά την ήττα του με 3-2 τελικά, στάθηκε ο Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα.

O Ισπανός εξτρέμ δεν παρέλειψε να επισημάνει πως το «τριφύλλι» πρέπει να επιστρέψει στις νίκες απέναντι στον ΟΦΗ!

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αϊτόρ:

Για την εξέλιξη του αγώνα και το αποτέλεσμα: «Είχαμε τις ευκαιρίες να σκοράρουμε και να κάνουμε το 3-3, αλλά δεν τα καταφέραμε. Πρέπει να το αποδεχτούμε αυτό. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε μία μεγάλη ομάδα. Τα δώσαμε όλα. Πρέπει να είμαστε χαρούμενοι, επειδή παλέψαμε σαν ομάδα. Πρέπει να κρατήσουμε τα θετικά πράγματα. Να πάμε στο επόμενο παιχνίδι με θετική διάθεση».

Για το τι κρατάει η ομάδα από το παιχνίδι αυτό: «Μένω στα θετικά. Παίξαμε απέναντι σε μία μεγάλη ομάδα και τους βάλαμε δύσκολα. Σημειώσαμε ένα γκολ το οποίο λόγω VAR ακυρώθηκε, αφού υπήρξε οφσάιντ. Κάναμε τα πράγματα δύσκολα για μία σημαντική ομάδα».

Για το πως αισθάνεται ο ίδιος την περίοδο αυτή της επιστροφής του: «Είμαι καλά. Πρέπει να προετοιμαστούμε την Κυριακή για το σημαντικό παιχνίδι που έχουμε απέναντι στον ΟΦΗ. Είναι μία δυνατή ομάδα με πολύ ενέργεια. Πρέπει να κάνουμε το παν για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

 

Παράπονα Γιαννακόπουλου για την διαιτησία: «Με αυτό το επίπεδο διαιτητών καμία σοβαρή εταιρεία δεν θα επενδύσει ποτέ»

Previous article

O Oμπράντοβιτς δεν ξεχνάει την αγάπη του για τους “πράσινους”: «Ο Παναθηναϊκός θα είναι για πάντα στην καρδιά μου»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.