0

Ο Γουίλι Κλάιμπερν τραυματίστηκε στο ματς της Ανατολού Εφές με τον Ερυθρό Αστέρα και θα μείνει εκτός δράσης για περίπου δυο εβδομάδες. Αυτό σημαίνει πως δεν θα αγωνιστεί απέναντι στον Παναθηναϊκό και η Εφές μετράει ουσιαστικά τρεις μεγάλες απώλειες για το συγκεκριμένο ματς.

Διπλό το κακό στο Βελιγράδι για την Αναντόλου Εφές. Το σύνολο του Ερντέν Τσαν ηττήθηκε εύκολα από τον Ερυθρό Αστέρα, ενώ και κατά την διάρκεια του ματς έχασε και τον Ουίλ Κλάιμπερν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του τουρκικού Τύπου ο Αμερικανός πάουερ-φόργουορντ θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για δυο εβδομάδες, στερώντας μια πολύτιμη λύση από τα χέρια του Τούρκου προπονητή.

Ο Κλάιμπερν τραυματίστηκε κατά την διάρκεια της αναμέτρησης με την σέρβικη ομάδα και αποχώρησε από το παρκέ υποβασταζόμενος. Να σημειώσουμε ότι η Εφές έχει γεμάτο απουσιολόγιο, καθώς εκτός παραμένουν οι Άντε Ζίζιτς και Ντέρεκ Γουίλις, ενώ άγνωστο παραμένει το πότε θα επιστρέψουν στη δράση οι Τίμπορ Πλάις και Ελάιτζα Μπράιαντ.

Ως εκ τούτου ο Ουίλ Κλάιμπερν θα απουσιάσει από την προσεχή αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό (5/12, 19:30) και η επιστροφή του υπολογίζεται προς τα τέλη Δεκεμβρίου.

Ένα όραμα που έχει ήδη ξεπεράσει τα 5 εκατομμύρια ευρώ

Previous article

«Βόμβες» Γιαννακόπουλου για Σλούκα, Τζέιμς και Παπαγιάννη όπως και την επιστροφή του στο ΟΑΚΑ!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.