0

Τα απίθανα γύρω από “τα παιδιά από τον Πειραιά” καλά κρατούν.

Πιο συγκεκριμένα, απίστευτες απειλές κατά της ζωής του δέχθηκε ο διαιτητής Τάσος Παπαπέτρου μετά τα όσα συνέβησαν στο Πανθεσσαλικό στην επεισοδιακή αναμέτρηση του Βόλου με τον Ολυμπιακό.

Ο Αθηναίος ρέφερι σύμφωνα με όσα κατήγγειλε ο ίδιος στην αστυνομία, δέχθηκε ακραίες και σοκαριστικές απειλές που αφορούν τόσο για τον ίδιο όσο και τα μέλη της οικογένειά του. Στο στόχαστρο των απειλών μπήκε και η σύζυγός του, δημοσιογράφος, Μάρτζυ Λαζάρου, το παιδί τους αλλά και ο πατέρας του διαιτητή. Απίστευτα πράγματα.

«Θα σε σκοτώσουμε. Και εσένα και την γυναίκα σου και το παιδί σου και τον πατέρα σου. Όπου και να πάτε θα σας βρούμε και θα σας θάψουμε», ήταν ορισμένες από τις απειλές που δέχθηκε ο Τάσος Παπαπέτρου, σύμφωνα με όσα κατήγγειλε, θορυβημένος από την σοβαρή αυτή εξέλιξη.

Ο διαιτητής, εκτός από τις αστυνομικές αρχές, έχει ενημερώσει σχετικά και την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας, για τις αδιανόητες απειλές που έχει δεχθεί από αγνώστους μέσω μηνυμάτων.

Γιατί ο Εργκίν Αταμάν ανέφερε ειδικά το όνομα του Σαμοντούροφ;

Previous article

Ο Εργκίν Αταμάν καταχειροκροτήθηκε μπαίνοντας στο Sinan Erdem

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.