0

Το focus του «Τριφυλλιού» στη γειτονική χώρα με επίκεντρο το χειμερινό μεταγραφικό παζάρι.

Διανύοντας τις πρώτες ημέρες του Ιανουαρίου, ή αλλιώς το “pre game”  της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, νούμερο – ένα ζητούμενο για τον Παναθηναϊκό αποτελεί ασφαλώς η ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας.

Οι τραυματισμοί των Μάγκνουσον και Πάλμερ – Μπράουν καθιστούν επιτακτική ανάγκη για τους «πράσινους» τη μετάγγιση νέου…αίματος στον άξονα της αμυντικής γραμμής.

Τώρα, εάν θα υπάρξει ή όχι και περαιτέρω… shopping από πλευράς «Τριφυλλιού», αυτό είναι κάτι που επί του παρόντος, ίσως κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει με βεβαιότητα και 100%.

Ούτε ακόμα, ακόμα ίσως και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Παρεμπιπτόντως, ο Σέρβος τεχνικός ουσιαστικά δεν απέκλεισε τίποτε στις δηλώσεις που έκανε στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου μετά το τέλος του αγώνα με τον ΟΦΗ  για το κατά πόσον ο Παναθηναϊκός «παίζει» κάνει επιπλέον μεταγραφή εκτός από την δεδομένη ανάγκη για την άφιξη ενός στόπερ στο Κορωπί.

Τι ακριβώς δήλωσε – επί τούτου – ο Γιοβάνοβιτς; Ιδού:

«Αυτό που αυτή τη στιγμή για μας είναι ανάγκη, είναι μία θέση στους κεντρικούς αμυντικούς, λόγω των τραυματισμών.

Όμως σαν ομάδα με στόχους που έχουμε, υπάρχει ένας ολόκληρος μηχανισμός που δουλεύει αυτή την περίοδο. Είναι κάτι που γίνεται σε πολλές ομάδες, μεγάλες ιδιαίτερα.

Δεν σταματάει αυτό το πράγμα. Είναι κάτι που αρέσει και σε σας και στους φιλάθλους.

Ο κ.Παπαδημητρίου με το σταφ του και με τις συζητήσεις που κάνει με τη διοίκηση και μαζί μου, πάντα κοιτάμε τις περιπτώσεις παικτών που μπορεί να έχουν ενδιαφέρον.

Και μακροπρόθεσμα κι όχι μόνο σήμερα. Αυτό που έχουμε σήμερα και μας καίει αυτή τη στιγμή, είναι στην άμυνα».

Μια φορά κι ανεξάρτητα από το εάν εκτός από στόπερ, ο Παναθηναϊκός θα μπει στη διαδικασία να ρίξει ή όχι νερό στο…μύλο κι άλλης μεταγραφής, σύμφωνα με πληροφορίες, οι «πράσινοι» διατηρούν το τάιμινγκ που διανύουμε στραμμένες τις κεραίες τους (και) προς την τουρκική αγορά από την οποία απέκτησαν το περασμένο καλοκαίρι τον Γουίλιαμ Αράο (Φενέρμπαχτσέ).

Στη γειτονική χώρα ουκ ολίγες ομάδες αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα κι έχουν φορέσει μεγάλο…φέσι στους παίκτες τους.

Πολλοί εξ αυτών μάλιστα βρίσκονται στα…κάγκελα κι ετοιμάζονται για πρόωρες αποχωρήσεις εν όψει Ιανουαρίου.

Και κάπως έτσι, δύναται να προκύψουν και να ξεπροβάλουν στην άκρη του κοντινού ορίζοντα οι λεγόμενες ευκαιρίες, με παίκτες που είτε μένουν ελεύθεροι, είτε θα διακόψουν πρόωρα τα συμβόλαιά τους αναζητώντας καλύτερες οικονομικές συνθήκες εργασίας.

Πηγή: sdna.gr

 

Ο ”αθόρυβος” Παλάσιος – Η συνεισφορά του ”Τούκου” στην ομάδα

Previous article

Kαταθέτει ξανά στον αθλητικό εισαγγελέα ο Αλαφούζος!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.