0

Ο Τάσος Νικολογιάννης αναφέρθηκε στη θέση του Παναθηναϊκού στο θέμα των διαιτητών, τονίζοντας πως το «τριφύλλι» ανέκαθεν θα είναι κατά της βίας. Τι είπε και για το ματς με την Μακάμπι Χάιφα.

Τη στάση που κρατάει ο Παναθηναϊκός στα φαινόμενα βίας στον αθλητισμό, με αφορμή τις απειλές κατά της ζωής του και της οικογενείας του που δέχτηκε ο Τάσος Παπαπέτρου, σχολίασε ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Είναι ξεκάθαρος ο Παναθηναϊκός, το πρώτο και κύριο είναι πως είναι υπέρ των διαιτητών από τη στιγμή που υπάρχει βία. Πάντα ήταν, είναι και θα είναι κατά της βίας. Ο Παναθηναϊκός ζητάει από τους διαιτητές να πάνε στον εισαγγελέα να καταθέσουν συγκεκριμένα γεγονότα», ανέφερε ο ρεπόρτερ των «πράσινων».

Παράλληλα, ο Τάσος Νικολογιάννης υποστήριξε πως πλέον στον Παναθηναϊκό, μετά τη διαφαινόμενη αναβολή της ερχόμενης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, το βάρος πέφτει στο ματς της επόμενης Πέμπτης με τη Μακάμπι Χάιφα. Ένα ματς που αναμένεται να είναι πολύ δύσκολο, αλλά πλέον θα υπάρχει ο κατάλληλος χρόνος προετοιμασίας για την ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Θέλει τον Κάιλ Γκάι η Βαλένθια!

Previous article

Κωτούλα: «Ένιωσα πραγματικά πως έχω ανθρώπους που νοιάζονται και ενδιαφέρονται για ‘μένα»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.