0

Ολομέτωπη επίθεση προς τον Γιάννη Αλαφούζο πραγματοποίησε η ΠΑΕ Ολυμπιακός, μέσω επιστολής που απέστειλε στην ΕΠΟ.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το protothema, στην εν λόγω επιστολή οι Πειραιώτες στάθηκαν στο γεγονός πως η σύζυγος του Αναστάσιου Παπαπέτρου εργάζεται στον ΣΚΑΪ, ενώ παράλληλα ζήτησε την άποψη του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για το παιχνίδι κόντρα στον Βόλο. Την ίδια ώρα, η επιστολή περιλάμβανε επίθεση προς την κυβέρνηση, την Ομοσπονδία και την… συμμορία που έστησε τη διαιτησία στο ματς του «Πανθεσσαλικού».

Αναλυτικά η επιστολή της ΠΑΕ Ολυμπιακός προς την ΕΠΟ:

«Κύριοι της ΕΠΟ, για μια ακόμα φορά υποκρινόμενοι ότι κόπτεστε για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου και για τη διαιτησία δηλώνετε ότι συμφωνείτε απολύτως με την κίνηση των διαιτητών και ουσιαστικά με τον μη ορισμό διαιτητών βάζετε λουκέτο στο Πρωτάθλημα χωρίς μάλιστα να ενημερώσετε τις ομάδες για το τι μέλλει γενέσθαι και ενώ ήδη έχουν πληρώσει αεροπορικά εισιτήρια και ξενοδοχεία για το Σαββατοκύριακο. Αντί να ενημερώσετε τις ομάδες μας , ζητάτε να διαφυλάξουμε εμείς, οι ομάδες, ότι δε θα γίνονται ανώνυμα τηλέφωνα με απειλές στους διαιτητές! Έχετε πάει τη γελοιότητα σε άλλο επίπεδο!

Κάθε απειλή και κάθε άσκηση βίας είναι απαράδεκτη και… κάλλιο αργά παρά ποτέ που βγάλατε φωνή, γιατί στο περιστατικό π.χ. του διαιτητή Γκάμαρη που έκαψαν την επιχείρηση του και άλλων πολύ χειρότερων περιστατικών στο παρελθόν δεν υπήρξε τέτοιος θόρυβος! Λέτε ότι θέλετε το καλό των διαιτητών και επιλέξατε παρανόμως και παρατύπως γράφοντας στα παλιά σας τα παπούτσια την Ολιστική Μελέτη για την οποία συμφώνησε ο ίδιος ο Πρωθυπουργός με τον Πρόεδρο της UEFA, έναν αρχι-διαιτητή που δεν έχει έρθει ακόμα στην Ελλάδα και δεν έχει δει ακόμα τους διαιτητές και τολμάτε να λέτε ότι θέλετε εσείς το καλό τους!

Νικολογιάννης: «Η προετοιμασία για… Μακάμπι Χάιφα και τα δεδομένα για στόπερ»

Previous article

Ηγετικό μήνυμα Γιαννακόπουλου: «Μας βαράτε αλύπητα, αλλά στο τέλος θα…»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.