0

Ο Τζάναν Μούσα είναι ένας από τους λόγους που τη φετινή σεζόν η Ρεάλ παίζει εντυπωσιακό μπάσκετ, κλέβοντας τις εντυπώσεις και προβάλλοντας ως το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου.

Ο παίκτης της Ρεάλ, μετά τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, μίλησε στο eurohoops.net και μεταξύ άλλων σχολίασε το περσινό πάθημα του Ολυμπιακού αλλά και τα αμοιβαία αισθήματα του Μάριο Χεζόνια και του Παναθηναϊκού.

Για τη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας του, που σε κάποια σημεία θυμίζει την περσινή πορεία του Ολυμπιακού, είπε:

«Ελπίζω να μην γίνει και φέτος το ίδιο με εμάς. Ο Ολυμπιακός ήταν τρομερός, υπάρχουν πολλές ομάδες, η φετινή Ευρωλίγκα είναι πολύ δύσκολη και πολύ απαιτητική, επομένως πρέπει να διατηρήσουμε την συγκέντρωσή μας και τις δυνάμεις μας. Δουλεύουμε σε κάθε προπόνηση σαν να είναι η τελευταία μας, συνεχίζουμε να χτίζουμε. Ελπίζω να το πάρουμε πάλι. Όταν φοράς αυτή τη φανέλα, θες να βγαίνεις και να κερδίζεις τους πάντες, αυτό θέλουμε. Δεν θα είναι εύκολο, όπως βλέπεις όλοι θέλουν να μας κερδίσουν. Αλλά είμαστε σε καλή κατάσταση και προσπαθούμε να το διατηρήσουμε».

Για τη σχέση του Μάριο Χεζόνια με τον Παναθηναϊκό, σχολίασε: «Του αρέσει ο Παναθηναϊκός, ποτέ δεν το έκρυψε, ήταν μεγάλο κίνητρο για εκείνον. Χαίρομαι που έκανε ένα τόσο μεγάλο παιχνίδι, όλοι βγήκαν μπροστά όμως, ήταν μία ομαδική νίκη. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε».

 

Τελική εισήγηση Γιοβάνοβιτς σε Αλαφούζο – Ο 11αδάτος παίκτης που ζήτησε – “Ακυρώθηκε” μεταγραφή λόγω… Αϊτόρ!

Previous article

Βόμβα Ταβάρες για Παναθηναϊκό: «Δεν μπορώ να πω όχι – Χαρούμενος στη Μαδρίτη, αλλά ποτέ δεν ξέρεις»! (Vid)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.