0

Μετά το τέλος της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με την Ρεάλ, ο Μάριο Χεζόνια κλήθηκε να σχολιάσει τους «πράσινους» και είχε να πει μόνο καλά λόγια για την ομάδα που έχει φτιαχτεί.

Ο Κροάτης φόργουορντ ζήτησε από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού να έχουν υπομονή, ενώ παράλληλα άφησε όλα τα ενδεχόμενα για το μέλλον ανοιχτά.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Έκανε μεγάλες αλλαγές που θα αποδώσουν αργά ή γρήγορα. Πρέπει να έχουν υπομονή με την ομάδα οι φίλαθλοι είναι καινούργια αλλά βλέπω ότι γίνεται όλο και καλύτερη.

Ακόμη και πριν το ματς ο κόσμος με υποδέχθηκε πολύ καλά. Κάθε φορά που επιστρέφω εδώ, θέλω να τους ανταποδίδω την αγάπη που μου δείχνουν. Είμαι πολύ χαρούμενος που είδα ξανά τους οπαδούς του Παναθηναϊκού.

Πρέπει να είναι υπομονετικoί, υπέροχα πράγματα θα έρθουν. Ελπίζω να είμαι τυχερός στο μέλλον να ζήσω ξανά όσα βίωσα το δίμηνο που έμεινα εδώ, θα δούμε τι επιφυλάσσει το μέλλον».

 

Βόμβα Ταβάρες για Παναθηναϊκό: «Δεν μπορώ να πω όχι – Χαρούμενος στη Μαδρίτη, αλλά ποτέ δεν ξέρεις»! (Vid)

Previous article

Η βαθμολογία της Euroleague μετά την ήττα από την Ρεάλ

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.