0

Οι «πράσινοι» μετρούν αντίστροφα για το πρόσωπο που ενταχθεί ξανά και πολύ σύντομα στην αγωνιστική εξίσωση και φυσικά θα δώσει την ευκαιρία στον Τούρκο κόουτς θα διαφοροποιήσει σχήματα και καταστάσεις.

Ο Παναθηναϊκός Aktor δεν έχει καταφέρει από την αρχή της σεζόν να είναι πλήρης. Εχει αυτή την ατυχία και οι απουσίες έχουν μεγαλύτερη σημασία για μια ομάδα που είναι κατά 99% νέα. Με πολλά νέα πρόσωπα. Κόντρα στην Ρεάλ, οι «πράσινοι» είχαν ένα θεματάκι. Δέχθηκαν αρκετούς πόντους στο «3» είτε από τον Χεζόνια είτε από τον Ντεκ. Η αλήθεια είναι πως ο Μάριους Γκριγκόνις παίζει 30λεπτά κατά μέσο όρο και είχαμε τονίσει πως χρειάζεται σωστή διαχείριση με δεδομένο πως δεν υπάρχει άλλο καθαρό 3άρι σε αυτή τη θέση.

Ο Λιθουανός γκαρντ-σμολ φόργουορντ έχει δώσει αρκετές λύσεις και στο διάστημα των 4 σερί επιτυχιών στην Ευρωλίγκα. Όμως είναι φυσιολογικό να κουράζεται (έστω και αν με την Καρδίτσα έπαιξε 5’). Η επιστροφή του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ έρχεται την κατάλληλη στιγμή. Όπως έχουμε αναφέρει σε προηγούμενο άρθρο, ο Ισπανός φόργουορντ θα επιστρέψει νωρίτερα από τον αρχικό προγραμματισμό (όπως θα συμβεί και με τον Παπαπέτρου).

Ο έμπειρος Ισπανός νιώθει σαν θηρίο στο… κλουβί και θέλει να παίξει άμεσα. Η αρχική σκέψη ήταν να αγωνιστεί κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα στις 28 του μήνα, αλλά αυτή έχει πάει στην… άκρη διότι ο Ερνανγκόμεθ έβγαλε το μεταλλικό προστατευτικό στο μικρό αριστερό του δάχτυλο και πλέον θα αρχίσει να κάνει δουλειά με επαφή. Θυμίζουμε ότι κάνει κανονικά όλο το πρόγραμμα χωρίς ασκήσεις με επαφή ενώ κάνει σουτ με το δεξί χέρι. Η επιστροφή του είναι πολύ κοντά (η λογική λέει πως θα αγωνιστεί στη διπλή αγωνιστική 20, 22 του μήνα με Μονακό και Αρμάνι) και θα κριθεί από το πώς θα εμφανιστεί στις πρώτες προπονήσεις με επαφή.

Η επιστροφή του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ είναι ένα… δώρο για τον Εργκίν Αταμάν ώστε η ομάδα να τονώσει τη θέση «3» και φυσικά να προσθέσει μέγεθος. Διότι μην ξεχνάμε πως ο Ισπανός αγωνίζεται στο «4» συνήθως, αλλά όταν ήταν υγιής έπαιζε στο «3». Ετσι ο Εργκίν Αταμάν θα έχει σύντομα ένα… όπλο που θα μπορεί να βοηθήσει έξτρα στην άμυνα, στα ριμπάουντ, θα ματσάρει τα αντίπαλα κορμιά τύπου Χεζόνια και Ντεκ ενώ θα δώσει χείρα βοηθείας και στον Μήτογλου. Μάλιστα δεν αποκλείεται ο Τούρκος κόουτς να τον βάζει και στο «4» όταν χρειαστεί ώστε ο Μήτογλου να παίζει και στο «5» σε πιο ευέλικτα σχήματα.

Ο έμπειρος Ισπανός νιώθει σαν θηρίο στο… κλουβί και θέλει να παίξει άμεσα. Η αρχική σκέψη ήταν να αγωνιστεί κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα στις 28 του μήνα, αλλά αυτή έχει πάει στην… άκρη διότι ο Ερνανγκόμεθ έβγαλε το μεταλλικό προστατευτικό στο μικρό αριστερό του δάχτυλο και πλέον θα αρχίσει να κάνει δουλειά με επαφή.

 

Η βαθμολογία της Euroleague μετά την ήττα από την Ρεάλ

Previous article

Εισαγγελική παρέμβαση για τον σοβαρό τραυματισμό του αστυνομικού

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.