0

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού AKTOR γέμισαν το ΟΑΚΑ στο ματς με τη Ρεάλ Μαδρίτης και η πράσινη ΚΑΕ τους ευχαρίστησε για την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν.

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού AKTOR έδωσε δυναμικό παρών στο ΟΑΚΑ το βράδυ της Πέμπτης (8/12) για να δει τη μονομαχία της ομάδας του Εργκίν Αταμάν με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Για την ακρίβεια, σύμφωνα με το στατιστικό της EuroLeague, η προσέλευση στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων έφτασε τους 17.323 θεατές, κάτι που φυσικά δεν πέρασε απαρατήρητο από τη διοίκηση του πράσινου συλλόγου.

“Η απόλυτη ατμόσφαιρα. Σας ευχαριστούμε όλους. Τα λέμε την Κυριακή”, ανέφερε χαρακτηριστικά η πράσινη ΚΑΕ σε ανάρτησή της στα social media για να δείξει την ευγνωμοσύνη της στους φιλάθλους που στηρίζουν έμπρακτα την προσπάθεια που γίνεται φέτος.

 

Εισαγγελική παρέμβαση για τον σοβαρό τραυματισμό του αστυνομικού

Previous article

Ζει και βασιλεύει η Ε.Ο….Η κυβέρνηση συζητά να αναστείλει όλες τις διοργανώσεις σε όλα τα σπορ επειδή τα σπάνε οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.