0

Το προχθεσινό βράδυ ήταν άκρως ιδιαίτερο για τον Κροάτη σούπερ σταρ, ο οποίος πριν, κατά τη διάρκεια, αλλά και μετά το τέλος του αγώνα δεν σταμάτησε να δείχνει τα συναισθήματά του για τον Παναθηναϊκό.

Η σχέση μεταξύ του Μάριο Χεζόνια και του Παναθηναϊκού… γνωστή σε όλους. Από προχθές το βράδυ όμως η σχέση αυτό δυνάμωσε ακόμα περισσότερο. Ο Μάριο Χεζόνια, έστω και ως αντίπαλος, επέστρεψε στο «σπίτι» του όπως λέει και ο ίδιος και συνάντησε και πάλι τους παλιούς του φίλους και όλη την «οικογένεια» του Παναθηναϊκού.

Όλα τα φώτα ήταν πάνω του και εκείνος δεν έκρυψε ούτε λεπτό τα αισθήματά του για τους «πράσινους». Ακόμα και πριν το τζάμπολ, την ώρα που ο Τους Ματέο έδινε τις τελευταίες οδηγίες στους παίκτες του, ο «Super Mario» είχε παρασυρθεί από το κατάμεστο ΟΑΚΑ και τραγούδαγε με τον κόσμο τα «πράσινα» συνθήματα.

 

Ο Γιοβάνοβιτς κερδίζει Χουάνκαρ και Γεντβάι εν όψει Μακάμπι Χάιφα

Previous article

Ξευτίλα….Ελεύθεροι και οι 424 προσαχθέντες για τα επεισόδια στο Ρέντη – Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο αστυνομικός

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.