0

Ο τηλεοπτικός σταθμό Mega μετέδωσε ότι υπάρχουν σκέψεις στην κυβέρνηση για αναστολή των πρωταθλημάτων μέχρι το τέλος του 2023 (δηλαδή για 20 μέρες) ως τιμωρία για όσα έχουν συμβεί τους τελευταίους μήνες στους αθλητικούς χώρους.

Ας υποθέσουμε ότι ο πρωθυπουργός προχωράει σε αυτήν την κίνηση.

Τι θα αλλάξει από 1η Ιανουαρίου του 2024; Ο νέος χρόνος θα φέρει και νέα ήθη; Θα κάνει τα θηρία, αρνάκια; Είναι γρουσούζικο το 2023 και μας έφαγε το κακό το μάτι;

Ας είμαστε για μια φορά σοβαροί

Το θέμα της βίας αρχικά είναι πολύ βαθύτερο. Αν αποφασίσουμε να κλείσουμε τα γήπεδα λόγω του χουλιγκανισμού, τότε να κλείσουμε τα σχολεία λόγω των αυξημένων φαινομένων βίας που παρατηρούνται, να κλείσουμε κάθε μέρος που ένας σαδιστής σκοτώνει ένα ζώο, να κλείσουμε τις γειτονιές όταν δολοφονείται μια γυναίκα και πάει λέγοντας.

Ας κάνουμε ένα lockdown ώστε να μην βλέπει κανένας, κανέναν και να λέμε μετά ότι όλα είναι εντάξει.

Προφανώς και δεν είναι λύση να ανασταλούν οι αθλητικές δραστηριότητες.

Την λύση την είδαμε με αφορμή τα όσα έγιναν στο Φάληρο με τον Χουάνκαρ.

Ο Ολυμπιακός δέχτηκε μια σκληρή αλλά δικαιότατη ποινή και μετά από το ματς με τον Παναθηναϊκό δεν έπεσε ούτε χαρτοπετσέτα στο ΣΕΦ στην επιστροφή του Σλούκα και στο ματς με τον ΠΑΟΚ που οι Πειραιώτες διασύρθηκαν από τους Θεσσαλονικείς με τέσσερα γκολ.

Γιατί δεν συνέβη το παραμικρό και ο Αταμάν και ο Λουτσέσκου πανηγύρισαν χωρίς κίνδυνο τις νίκες των ομάδων τους στα γήπεδα του Ολυμπιακού;

Γιατί πάρα πολύ απλά Ο ΝΟΜΟΣ ΕΦΑΡΜΟΣΤΗΚΕ και οι μαγκιές του στυλ “κράτος είναι ο Ολυμπιακός” πήγαν για περίπατο στο Πασαλιμάνι…

Και πάμε τώρα στα επεισόδια του Βόλου.

Δεν έβαλαν μυαλό κάποιοι οπαδοί του Ολυμπιακού; Κανένα πρόβλημα!

Η απάντηση θα πρέπει να είναι νέες ποινές για την ομάδα του λιμανιού από τη στιγμή που πήρε επίσημα εισιτήρια και φυσικά η ταυτοποίηση των δραστών ώστε να οδηγηθούν στην δικαιοσύνη.

Πολλώ δε μάλλον τα ίδια ακριβώς ισχύουν και στα γεγονότα στο κλειστό του Ρέντη όπου είχαμε απόπειρα δολοφονίας.

ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΚΔΟΤΟ!!!

Από εκεί και πέρα μια κανονική κυβέρνηση χωρίς εξαρτήσεις θα κάθιζε κάτω τους τέσσερις μεγάλους του ελληνικού ποδοσφαίρου ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΒΑΖΕ ΤΑ ΔΥΟ ΠΟΔΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙ όπως σε όλο τον πολιτισμένο κόσμο!!!!

Μια κυβέρνηση όμως που το μόνο που την νοιάζει είναι να κάνει τον τροχονόμο συμφερόντων και πότε να τα έχει καλά με τον έναν ολιγάρχη και πότε με τον άλλον δεν είναι σε θέση να χτυπήσει το χέρι στο τραπέζι. Πρόκειται για ανθρωπάκια της σειράς που το μόνο που τους νοιάζει είναι η διαιώνιση της πολιτικής κυριαρχίας τους και τα νταραβέρια με την ολιγαρχία.

Και αν ο πρωθυπουργός θέλει να βρει τρόπους να μειώσει τα φαινόμενα της βίας ας ρωτήσει τον Ερντογάν πως έχει καταφέρει και στην Κωνσταντινούπολη τις ημέρες των μεγάλων ντέρμπι μεταξύ Γαλατασαράι, Μπεσίκτας και Φενέρμπαχτσε οι Τούρκοι οπαδοί να κάνουν την βόλτα τους στην Ιστικλάλ με τα παιδιά τους φορώντας τις φανέλες των ομάδων τους χωρίς να συμβαίνει ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ.

Λύσεις υπάρχουν αλλά οι λύσεις έχουν κόστος και οι κυβερνήσεις μας δεν θέλουν να το πάρουν ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ γιατί πολύ απλά ΤΡΕΜΟΥΝ τους τέσσερις μεγάλους.

Ταυτόχρονα οι δυο από τους τέσσερις μεγάλους έχουν ένα πολύ μεγάλο ελάττωμα.

Δεν μπορούν να αποδεχθούν ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ότι στη ζωή υπάρχει και η ήττα.

Από εκεί ξεκινάνε όλα και όσο δεν τους συμμαζεύει κανένας θα ζούμε τέτοιες καταστάσεις παίζοντας τις ανθρώπινες ζωές κορόνα γράμματα.

Ξευτίλα….Ελεύθεροι και οι 424 προσαχθέντες για τα επεισόδια στο Ρέντη – Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο αστυνομικός

Previous article

Ευχάριστα νέα για Γιοβάνοβιτς ενόψει Μακάμπι

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.