0

Η επιστροφή του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ πλησιάζει, με τον Ισπανό φόργουορντ να ακολουθεί μεγάλο μέρος του κανονικού προγράμματος. Εκτός προπόνησης ο Τζέριαν Γκραντ, αμφίβολος για το ματς με τον ΠΑΟΚ.

Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ ετοιμάζεται να αγωνιστεί ξανά με τον Παναθηναϊκό. Ο Ισπανός φόργουορντ, ο οποίος είχε τραυματιστεί στο μικρό δάκτυλο του αριστερού του χεριού, μετράει αντίστροφα για να επιστρέψει στις υποχρεώσεις της ομάδας του, αφού ακολούθησε μεγάλο μέρος του κανονικού προγράμματος.

Αυτή τη στιγμή δεν είναι δηλωμένος στη λίστα του ΕΣΑΚΕ. Επίσης, ο Τζέριαν Γκραντ δεν έκανε προπόνηση και είναι αμφίβολος για την αναμέτρηση απέναντι στον ΠΑΟΚ, στο ΟΑΚΑ, για τη 10η αγωνιστική (Κυριακή, 10/12, 20:15).

Ο Γκραντ αγωνίστηκε απέναντι στη Ρεάλ, παρά τις ενοχλήσεις στο αριστερό γόνατο (τεντοντίτιδα) και αποφασίστηκε να είναι αυτός που θα μείνει εκτός για λόγους ξεκούρασης.

Αν ο Γκραντ μείνει τελικά εκτός, οι έξι ξένοι του Παναθηναϊκού για το ματς με τον ΠΑΟΚ είναι οι: Γκριγκόνις, Λεσόρ, Ναν, Μπαλτσερόφσκι, Γκάι, Βιλντόζα.

Πήρε θέση για Ταβάρες ο Γιαννακόπουλος!

Previous article

ΕΚΤΑΚΤΟ: Επεισόδια στου Ρέντη: Συνελήφθη ο δράστης για τη δολοφονική επίθεση στον αστυνομικό – Ομολόγησε ότι πέταξε τη φωτοβολίδα

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.