0

Απίστευτο είναι το σενάριο που έχει δει το φως της δημοσιότητας και θέλει την κυβέρνηση να απαγορεύει την είσοδο των Ελλήνων φιλάθλων στο γήπεδο ακόμα και στα ευρωπαϊκά ματς!

Οι τελικές αποφάσεις που θα παρθούν από την Κυβέρνηση για την καταπολέμηση της αθλητικής βίας θα ανακοινωθούν τη Δευτέρα από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, ενώ τα μέτρα θα τεθούν σε άμεση εφαρμογή από την Τρίτη. Φαίνεται πως μια από τις σκέψεις που υπάρχουν είναι να διεξάγονται τα ματς κεκλεισμένων των θυρών.

Στα ευρωπαϊκά παιχνίδια ωστόσο δεν είναι στην δικαιοδοσία της κυβέρνησης να απαγορέψει στους φιλοξενούμενους να έχουν κόσμο στο πλευρό τους και έτσι στο σενάριο αυτό ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει την Μακάμπι στον «τελικό» πρόκρισης στο UEFA Conference League, με την Λεωφόρο να έχει μόνο οπαδούς των Ισραηλινών στις εξέδρες!

Όπως γίνεται σαφές, κάτι τέτοιο θα προκαλέσει τεράστιες αντιδράσεις από όλες τις ομάδες, αφού είναι ολοκληρωτικά άδικο να τιμωρηθούν όλοι για τα επεισόδια που έχουν λάβει χώρα αποκλειστικά σε αναμετρήσεις του Ολυμπιακού σε ποδόσφαιρο και βόλεϊ!

Μενει να φανεί εάν αυτές οι σκέψεις -που όντως υπάρχουν- θα γίνουν πράξη, αλλά και ποια θα είναι τα επόμενα βήματα, αφού είναι απίθανο οι ομάδες να το αφήσουν να περάσει έτσι.

Παναθηναϊκός AKTOR-ΠΑΟΚ: Ψάχνει αντίδραση απέναντι στον φορμαρισμένο ΠΑΟΚ

Previous article

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: «Ούτε μία στο εκατομμύριο να εναρμονιστούμε με μέτρα για καμώματα άλλων» (Pic)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.