0

Συσκέψεις επί συσκέψεων, διαβουλεύσεις πάνω στις διαβουλεύσεις και ανακοινώσεις από… Δευτέρα…

Ο θυμόσοφος λαός λέει ότι “όποιος δεν θέλει να ζυμώσει, δέκα μέρες κοσκινίζει…”

Οι νόμοι υπάρχουν και είναι στη διάθεση της δικαιοσύνης να επιβάλλει ποινές. Όλα τα σενάρια που αιωρούνται στην ατμόσφαιρα περί αναστολής των πρωταθλημάτων ή αγώνων κεκλεισμένων των θυρών είναι για να καθόμαστε να περνάμε την ώρα μας.

Θα κάτσουμε λένε τώρα να συζητήσουμε ξανά με την UEFA.

Τι να συζητήσουμε ακριβώς; Τι περισσότερο θα μας πει η UEFA δηλαδή;

Όταν ο “πέλεκυς της δικαιοσύνης” έπεσε πάνω στον Ολυμπιακό για την υπόθεση Χουάνκαρ, το ΣΕΦ και το Καραϊσκάκη μετατράπηκαν σε εκκλησιαστικά συγκροτήματα.

Δεν έβαλαν μυαλό ορισμένοι από αυτά και έκαναν στον Βόλο τα δικά τους;

Νέες ποινές και μάλιστα στον μάξιμουμ βαθμό είναι η λύση και αυτό αφορά όλες τις ομάδες και οποιονδήποτε ανεγκέφαλο ανεξαρτήτως ομαδικής προτιμήσεως.

Χαροπαλεύει άνθρωπος επειδή κάποιοι νομίζουν ότι θα κάνουν επανάσταση γιατί θεωρούν πως το κράτος τους ανήκει; Να επιβληθούν οι ποινές που αρμόζουν για τις ειδεχθείς πράξεις τους.

Έτσι κάνουν τα σοβαρά κράτη που το σύστημα δικαιοσύνης λειτουργεί.

Οι νόμοι υπάρχουν και η εφαρμογή τους είναι μπροστά μας.

Οτιδήποτε άλλο θα είναι ένα τσουβάλιασμα των υπολοίπων που θα απλά θα προσφέρει μια ακόμη πρόσκαιρη επικοινωνιακή φιέστα της κυβέρνησης και τίποτα παραπάνω μέχρι να βρούμε το επόμενο θύμα.

 

Μήτογλου: «Νιώθω πολύ καλά, δεν είναι τυχαία αυτός που είναι ο Αταμάν»

Previous article

Νικολογιάννης: «Έξαλλοι στον Παναθηναϊκό με τις πληροφορίες για κλείσιμο των γηπέδων σε Ελλάδα-Ευρώπη από την κυβέρνηση»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.