0

Ο Παναθηναϊκός προετοιμάζεται για το παιχνίδι με τη Μακάμπι Χάιφα, με λογική τριπόντου και όχι συμβιβασμού μέσω ισοπαλίας.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού επανήλθαν στο Κορωπί και προχωρούν χωρίς… ανάσα στην προετοιμασία τους ως το ματς της Πέμπτης (19:45) με τη Μακάμπι Χάιφα στη Λεωφόρο, όπου θα κριθεί η  φετινή, ευρωπαϊκή συνέχειά τους μέσω των πλέι οφ εισόδου στους «16» του Κόνφερενς Λιγκ.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει αρχίζει να βάζει στο πρόγραμμα των παικτών του τακτική, δουλεύοντας πάνω σε συγκεκριμένα πράγματα και σε λεπτομέρειες που θέλει να δει στο γήπεδο το βράδυ της προσεχούς  Πέμπτης.

Είναι δεδομένο πως ο Παναθηναϊκός θα μπει στο συγκεκριμένο ματς με νοοτροπία κυριαρχίας, για να  πάρει τη νίκη (και μόνο αυτή) κι όχι να μπει στη διαδικασία συμβιβασμού με μία ισοπαλία, μολονότι και το  «Χ» βολεύει τους «πράσινους» για να φτάσουν στην τρίτη θέση του έκτου ομίλου και στην πρόκριση.

Ο Σέρβος τεχνικός υπογραμμίζει διαρκώς τη σημασία, αλλά και την επικινδυνότητα του αγώνα με τους  Ισραηλινούς οι οποίοι θα έρθουν στην Αθήνα σε πλήρη σύνθεση κι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για  να συνεχίσουν στην Ευρώπη και το 2024.

Το θετικό για τον προπονητή του Παναθηναϊκού είναι πως πέραν των μόνιμων απόντων Χόρντουρ  Μάγκνουσον και Ερικ Πάλμερ-Μπράουν δεν έχει άλλα προβλήματα, βλέποντας πλέον τόσο τον  Χουάνκαρ να «πατάει» πολύ καλά στο γήπεδο, όσο και τον Τιν Γεντβάι να αφήνει πίσω το πρόβλημα που  είχε στη μέση και να είναι πλέον έτοιμος για δράση, έχοντας περισσότερες μέρες στη διάθεσή του για να φτάσει στο 100%

Από εκεί και πέρα, ο Γιοβάνοβιτς αρχίζει λίγο-λίγο να κατασταλάζει στην ενδεκάδα για το ματς με τους  Ισραηλινούς, όπου «παίζονται» δύο θέσεις. Μία στον άξονα της μεσαίας γραμμής ανάμεσα στον Ανταμ  Τσέριν και τον ανεβασμένο Τόνι Βιλένα (με φαβορί τον Σλοβένο) και μία στο αριστερό «φτερό» της  επίθεσης, όπου τον πρώτο λόγο δείχνει να έχει ο Αϊτόρ.

 

Νικολογιάννης: «Έξαλλοι στον Παναθηναϊκό με τις πληροφορίες για κλείσιμο των γηπέδων σε Ελλάδα-Ευρώπη από την κυβέρνηση»

Previous article

Αυτά πρέπει να αλλάξει ο Παναθηναϊκός Aktor για να γυρίσει τούμπα την κατάσταση στην Euroleague!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.