0

Ο Γιώργος Πετρίδης τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός οφείλει να κερδίσει το ματς στη Γαλλία, όπου θα παραταχθεί με τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, ενώ μίλησε και για τα υπόλοιπα του στη Euroleague.

«Δεν υπήρχε περίπτωση να ρισκάρουν στον Παναθηναϊκό με τον Χουάντσο. Δεν θα παίξει σήμερα με τον ΠΑΟΚ. Θα τον προφυλάξει για τον έχει με την Βιλερμπάν, το κάταγμα ήταν στο άλλο χέρι, όχι σε αυτό που σουτάρει. Είναι μια σημαντική επιστροφή όπως και να το κάνουμε, θα προφέρει μέγεθος στο 3 και θα πάρει κάποιες ανάσες ο Μήτογλου και τα άλλα παιδιά που παίζουν στο 4, με τον Έλληνα να πηγαίνει για κάποια λεπτά στο 5. Το ματς με τη Βιλερμπάν είναι ένας τελικός για τον Παναθηναϊκό, μετά τις τρεις ήττες. Δεν υπάρχει η καλή εικόνα, αυτό που μετράει είναι το αποτέλεσμα. Θέλει μόνο τη νίκη, για να ρεφάρει λίγο την ήττα με Μακάμπι και την μια από τις δύο ήττες με Παρτιζάν και Εφές. Πρέπει να κλείσει τον πρώτο γύρο της Euroleague με τρεις νίκες στα τέσσερα παιχνίδια που απομένουν», είπε σχετικά.

Σχολιάζοντας την επικαιρότητα και το ενδεχόμενο κλεισίματος των γηπέδων, δε, ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε πως, ό,τι μέτρα και να παρθούν είναι αμφίβολο ότι θα λυθεί το πρόβλημα, αφού είναι θέμα παιδείας πρωτίστως.

Ενώ ο Πετρίδης αναφέρθηκε και στην δυνατότητα που έχουν οι φίλοι του Παναθηναϊκού να περνούν αρκετό χρόνο στο ΟΑΚΑ, κάνοντας μια σειρά δραστηριότητες.

Ακούστε το ηχητικό:

Γιαννακόπουλος: «Ο βασιλιάς στον δρόμο για να επιστρέψει στον θρόνο του!» (Vid)

Previous article

Τι έδωσαν οι μεταγραφές του Παναθηναϊκού στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.