0

Ο Εργκίν Αταμάν δήλωσε αμέσως μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού AKTOR επί του ΠΑΟΚ ότι είναι σημαντικό να βρίσκει η ομάδα τις λύσεις για τη νίκη στη Stoiximan Basket League για να πηγαίνει με καλές προϋποθέσεις στα παιχνίδια της EuroLeague.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR νίκησε τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ 97-85 και ο Εργκίν Αταμάν έμεινε ευχαριστημένος με τους παίκτες του, παρότι ο Δικέφαλος τους έβαλε προβλήματα. Παράλληλα ο Τούρκος τεχνικός δήλωσε ότι ο Γκριγκόνις έχει πιο σοβαρό πρόβλημα από τον Γκραντ, ο οποίος προφυλάχθηκε.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Εργκίν Αταμάν στην ΕΡΤ: Για το ματς με τον ΠΑΟΚ: Είναι ένας αγώνας μπάσκετ. Δεν ανησύχησα ιδιαίτερα. Ο ΠΑΟΚ είναι καλή ομάδα και πάλεψε στο παιχνίδι. Στο ξεκίνημα έπαιξε πολύ καλό μπάσκετ, είχε ευχέρεια στο σκορ και έπαιξε καλή άμυνα. Στο τέλος όμως πετύχαμε μια καθαρή νίκη, σκοράραμε 97 πόντους και έχουμε μόνο νίκες στο πρωτάθλημα κάτι που είναι φανταστικό“.

Για τον Γκριγκόνις και τον Γκραντ: Ο Γκριγκόνις είναι τραυματίας, έχει πρόβλημα στο γόνατο. Ο Γκραντ έχει επίσης μικρότερο πρόβλημα, ήθελα να τον προφυλάξω. Ο Γκριγκόνις είναι στη χειρότερη κατάσταση. Μοιράσαμε το χρόνο, κάποιοι παίκτες έπαιξαν καλά, κάποιοι άλλοι όχι τόσο. Σημαντικό να βρίσκεις τις νίκες στο πρωτάθλημα και μετά να πηγαίνεις στο ματς της EuroLeague“.

Σε κεκλεισμένων των θυρών παντού μέχρι νεωτέρας προσανατολίζεται το Μαξίμου!

Previous article

Η βαθμολογία της Stoiximan Basket League μετά την νίκη του Παναθηναϊκού AKTOR επί του ΠΑΟΚ

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.