0

Διαβάστε ποιες είναι οι τρεις προϋποθέσεις που έθεσε η Κυβέρνηση προκειμένου να επιστρέψει ο κόσμος στα γήπεδα της Super League μετά από τις 12 Φεβρουαρίου.

Όλα τα γήπεδα της Super League θα παραμείνουν κλειστά για τους επόμενους δύο μήνες, βάσει των μέτρων που ανακοίνωσε η Κυβέρνηση το πρωί της Δευτέρας 11 Δεκεμβρίου, για την καταπολέμηση της οπαδικής βίας.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, τόνισε πως ουδεμία ποδοσφαιρική αναμέτρηση της Super League θα έχει κόσμο στις εξέδρες μέχρι τις 12 Φεβρουαρίου 2024. Παράλληλα, εξήγησε ποιες είναι οι τρεις προϋποθέσεις για να επιστρέψουν οι φίλαθλοι στα γήπεδα μετά από την ολοκλήρωση του διμήνου.

Συγκεκριμένα, μέχρι εκείνη την ημερομηνία θα εξεταστεί η τήρηση των ακόλουθων προϋποθέσεων:

  1. Εγκατάσταση και λειτουργία καμερών υψηλής ευκρίνειας στις προδιαγραφές της UEFA στο σύνολο των γηπέδων της Super League 1 και ταυτόχρονη απρόσκοπτη δυνατότητα ελέγχων τους και αξιοποίηση του υλικού τους από τις αρμόδιες αρχές.
  2. Σύστημα ηλεκτρονικής εισόδου φιλάθλων με ταυτόχρονο έλεγχο ταυτοπροσωπίας.
  3. Επιπρόσθετα μέσα στο διάστημα των δύο αυτών μηνών θα ανακοινωθεί από τον αναπληρωτή Υπουργό Αθλητισμού μια σειρά από διοικητικά μέτρα μεταξύ των οποίων αυτόματες κυρώσεις κατά των ομάδων σε περιπτώσεις επεισοδίων πέραν των όσων προβλέπονται στην αθλητική δικαιοσύνη.

Ο Αλαφούζος ξεκίνησε η πρόταση μομφής κατά Μαρινάκη πριν από δύο μέρες!

Previous article

Παραδέχθηκε το λάθος του ο Μανούχος με την αποβολή του Αράο

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.